+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO Star Wars L komplekts Lūks Skaivokers pret tumšajiem karavīriem. Fani var atcerēties Lūka Skaivokera atgriešanos 2. sezonā Star Wars: The Mandalorian ar šo Dark War (75324) rotaļlietu.

Produkta īpašības:

  • 4 LEGO minifigūras. Lūks Skaivolkers ar gaišo zobenu un 3 tumšajiem karavīriem ar blasteriem izgudrojošai lomu spēlei.
  • Empire vieglā kreisera iekšpusē tiek veidota aina. Rotējošais lifts, rotējoša kaujas platforma Lūkam un bīdāma Spēka platforma, ar kuru viņš var stumt Dark Soldiers.
  • Dāvanu ideja bērniem no 8 gadiem, kuriem patīk Zvaigžņu kari: Mandalorietis.
  • Komplekts sastāv no 166 daļām.
  • Pārnēsājama rotaļlieta - lifts/koridors ir 10 cm augsts, 18 cm garš un 9 cm plats, tāpēc ietilps bērna mugursomā ar LEGO minifigūras rotaļām, atrodoties ceļā.
  • Uzlabotas digitālās instrukcijas. Norādījumus var atrast kastē un lietotnē LEGO Building Instructions, kurā ir iekļauti digitālie pārskatīšanas rīki, kas piešķirs būvniecības pieredzei jaunu dimensiju.
  • LEGO Star Wars komplekti ļauj bērniem (un pieaugušajiem faniem) atjaunot slavenas ainas, izdomāt jaunus stāstus vai vienkārši izstādīt modeļus būvniecībā.
  • LEGO bloki un detaļas atbilst stingrajiem kvalitātes standartiem, nodrošinot to vieglu un drošu salikšanu.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, saspiestas, pagrieztas un rūpīgi analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Dark Trooper™ uzbrukums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Dark Trooper™ uzbrukums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75324 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Dark Trooper™ uzbrukums

Kods: 4040101-5459
Svītrkods: 5702017155500
3009
4299
30,09 €
42,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs