+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Interesantā veidā iepazīstini bērnus ar LEGO Star Wars™ būvēšanas rotaļlietām, sagādājot komplektu ""Boba Fett zvaigžņu kuģa mikrocīnītājs"" (75344) bērniem no 6 gadu vecuma. Ikoniskajam mikroizmēra LEGO klucīšu zvaigžņu kuģim, kas redzēts klasiskajā “Zvaigžņu karu” sāgā, seriālā "Star Wars: The Mandalorian" un "Star Wars: The Book of Boba Fett", ir 2 raķešu šāvēji, lai uzbruktu ienaidnieku zvaigžņu kuģiem, un pielāgojami spārni lidojuma un nolaišanās brīžiem. Atveramajā kabīnē var ievietot LEGO minifigūru Boba Fett ar šāvēja un reaktīvā pacēlāja piederumu elementiem.

Lietotne LEGO Builder.

Piešķir sava mazā būvētāja radošajām izklaidēm papildu dimensiju ar lietotni LEGO Builder, kurā pieejamas instrukcijas un interaktīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs būvēt ar pārliecību.

Piedzīvojumu galaktika.

Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido “Zvaigžņu karu” pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus, un plašajā komplektu klāstā atrodamas izcilas dāvanas visu vecumu faniem.

  • Ātri būvējams LEGO Star Wars™ Mikrocīnītājs (75344). Mazākie fani var izspēlēt seriāla “Star Wars: The Book of Boba Fett” stāstus ar šo Boba Fett zvaigžņu kuģa mikroizmēra versiju no klucīšiem.
  • Komplektā iekļauta Boba Fett LEGO minifigūra. LEGO Star Wars™ tēlam Boba Fett ir šāvēja un reaktīvā pacēlāja piederumu elements, kas iedvesmo radošām rotaļām.
  • Interesantas funkcijas. Boba Fett zvaigžņu kuģim ir atverama kabīne ar vietu Boba Fett LEGO minifigūrai, 2 raķešu šāvēji un pielāgojami spārni lidojuma un nolaišanās režīmam.
  • Mikrocīnītāju kombinācijas – Šis būvēšanas rotaļu komplekts ir savienojams ar citiem LEGO Star Wars™ mikrocīnītājiem, tādā veidā vēl vairāk paplašinot spraigo rotaļu iespējas.
  • Ideja dāvanai jebkurā laikā bērniem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo LEGO Star Wars™ būvēšanas rotaļlietu ar 85 detaļām bērniem kā balvu, pārsteigumu, dāvanu dzimšanas dienā vai svētkos.
  • Rotaļas ceļā. Mikrocīnītājs ir aptuveni 6 cm augsts, 9 cm garš un 8 cm plats. To var viegli ielikt bērna mugursomā, lai rotaļātos arī ceļā.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Vai vēlies sagādāt savam mazajam būvētājam vēl aizraujošāku būvēšanas pieredzi? Tagad tas ir iespējams ar lietotni LEGO Builder, kurā ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas režīmi.
  • Būvējamas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie “Zvaigžņu karu” fani var atveidot leģendāras ainas, lomu spēlēs izdomāt savus stāstus vai izlikt apskatei no klucīšiem būvētos modeļus.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO būvēšanas klucīši un detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75344_lifestyle-64229ca8b9b39.jpg

Boba Fett zvaigžņu kuģa mikroizmēra versija

Ieved bērnus aizraujošajā LEGO Star Wars™ pasaulē ar viegli būvējamu zvaigžņu kuģi un Boba Fett LEGO minifigūru.

75344_hero-64229cc171f48.jpg

Episkas mikrocīnītāju kombinācijas

Šo būvējamo rotaļu komplektu var savienot ar citiem LEGO Star Wars™ mikrocīnītājiem, lai paplašinātu rotaļu iespējas.

75344_build-64229cd3e6e5f.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder bērni var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75344_inthebox-64229cecd4ebc.jpg

Kolosāla dāvana mazajiem Star Wars™ faniem

Pasniedz šo LEGO Star Wars™ būvēšanas komplektu bērnam kā balvu vai arī pārsteiguma, dzimšanas dienas vai svētku dāvanu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett zvaigžņu kuģa mikrocīnītājs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett zvaigžņu kuģa mikrocīnītājs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75344 LEGO® Star Wars™ Boba Fett zvaigžņu kuģa mikrocīnītājs

Kods: 4040101-6061
Svītrkods: 5702017421278
1019
1199
10,19 €
11,99 €
-15% vairums precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-01
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs