+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Šis sarežģītais, bet aizraujošais LEGO® būvēšanas un apskates modelis ar supervaroņa neparasto galvassegu palīdzēs iemūžināt Betmena unikālo stilu. GOTEMAS PILSĒTAS aizstāvja ikoniskā galvassega ar caurspīdīgiem klucīšiem sejas atveidošanai un elegantu informatīvu plāksnīti pie pamatnes piesaistīs skatienu visur, kur to novietosi.

Ļaujies sarežģītam būvējumam un gūsti gandarījumu, iztēlē pārceļoties uz GOTEMAS PILSĒTU kopā ar iespaidīgo LEGO® DC Batman™ modeli "Betmena galvassega" (76182).

Ikoniskā Betmena galvassega būvēšanai un apskatei. Ne ar ko citu nesajaucamais Caped Crusader™ galvassegas atveidojums no LEGO klucīšiem noteikti piesaistīs uzmanību un raisīs apbrīnu jebkur, kur to izliksi apskatei. Apbrīnojamais modelis ar caurspīdīgiem klucīšiem sejas vietā un elegantu informatīvo plāksnīti pie izturīgās pamatnes dāvās piepildījuma sajūtu vēl ilgi pēc būvēšanas beigām.

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai. Uz laiku atpūties no rosīgās pasaules un atgriezies pie radošās būvēšanas priekiem ar LEGO būvēšanas komplektiem pieaugušajiem. Aizraujošie un neticami dekoratīvie LEGO komplekti pieaugušajiem ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos un kā personiska velte ikvienam, kuru interesē modeļu veidošana vai komiksu kultūra.

  • LEGO® DC Batman™ komplekts "Betmena galvassega" (76182) iemūžina Betmena nesalīdzināmo stilu aizraujošā būvēšanas un apskates modelī, kas radīts pieaugušajiem.
  • Šis uzmanību saistošais modelis ir aptuveni 22 cm augsts, 10 cm plats un 12 cm dziļš, un tas palīdzēs uzsākt sarunu gan mājās, gan darbavietā.
  • Kolekcionējamā LEGO® DC Batman™ Betmena galvassega nodrošina praktisku būvēšanas pieredzi, kas mazina stresu, 410 LEGO klucīšiem pakāpeniski pārveidojoties par fantastisku dekoratīvu modeli.
  • Šajā autentiskajā ikoniskās Betmena galvassegas LEGO® klucīšu modelī iekļautas caurspīdīgas detaļas sejas atveidošanai un eleganta informatīva plāksnīte, kas piestiprināta pie izturīgas pamatnes.
  • Ļauj vaļu savām radošajām konstruktora superspējām. Kolekcionējamais Batman™ suvenīrs dāvās prieku un apmierinājumu ilgi pēc praktiskā darba pabeigšanas.
  • Šis komplekts būvēšanai un apskatei ir lieliski piemērots visiem modeļu entuziastiem vai pieaugušiem Caped Crusader™ faniem. Tā ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai vienkārši tāpat.
  • Kvalitatīvās, vienkārši saprotamās instrukcijas nodrošina iespēju ķerties pie aizraujošā būvēšanas projekta, jau atverot kasti.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO® komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO® būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76182 LEGO® DC Comics Super Heroes Betmena galvassega – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76182 LEGO® DC Comics Super Heroes Betmena galvassega.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76182 LEGO® DC Comics Super Heroes Betmena galvassega

Kods: 4040101-5016
Svītrkods: 5702016912999
7499
74,99 €
74,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs