+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Marvel ļaundara Thanos faniem patiks šis milzu supervaroņu pasaules modelis. LEGO Marvel Thanos robotbruņas (76242) padara Visuma varenāko superļaundari vēl lieliskāku! Brīnišķīga dāvana bērniem no 6 gadu vecuma.

Pielāgojamas Thanos robotbruņas un minifigūra

Thanos LEGO minifigūru var ievietot tieši robotbruņu atveramajā kabīnē. Robotbruņām ir pilnībā lokāmas rokas, kājas un pirkstu, tāpēc tās var novietot un nebeidzami pārveidot gan rotaļām, gan izlikšanai apskatei. Iekļauts arī tēla slavenais abpusgriezīgais zobens, Bezgalības bruņu cimds un Bezgalības akmeņi, tāpēc piedzīvojumi nekad nebeidzas. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Superļaundaris superizmērā. LEGO Marvel Thanos robotbruņu modelis (76242) ir kustīgs milzis, kas sagādās bērniem nebeidzamus piedzīvojumus iztēles pasaulē.
  • Autentiski Marvel piedzīvojumi. Iekļauta Thanos minifigūra un būvējamas Thanos robotbruņas ar pielāgojamām rokām, kājām un pirkstiem, kā arī leģendārais divpusgriezīgais zobens, Bezgalības bruņu cimds un Bezgalības akmeņi.
  • Vienkārši novietot un veidot pozas. Thanos minifigūru var ievietot robotbruņu atveramajā kabīnē, un bruņu kustīgos locekļus par nebeidzami pielāgot, lai rotaļu un apskates iespējas būtu neierobežotas.
  • Dāvana Marvel faniem. Pasniedz praktisko, būvējamo un apskatei izliekamo rotaļlietu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Figūra, ko vienmēr var paņemt līdzi. Būvējamās rotaļlietas aptuvenais garums ir 12 cm, to var paņemt līdzi visur, kur vien bērni dodas.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Neierobežota jautrība ar supervaroņiem. Plašajā LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāstā pieejamie komplekti sniedz nebeidzamas radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76242_lifestyle-6422ca4edd60f.jpg

Iespaidīgi Thanos piedzīvojumi ar kustīgu robotu

Bērni var nodoties vareniem LEGO Marvel piedzīvojumiem ar šo milzīgo, kustīgo superļaundara versiju.

76242_hero-6422ca629256e.jpg

Būvēšana sākas, tiklīdz ir atvērts iepakojums

Radošiem bērniem no 6 gadu vecuma patiks būvēt ikvienu elementu varenajā Thanos robotā, kas izskatās gluži kā filmā.

76242_build-6422ca7822325.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76242_inthebox-6422ca87aca1d.jpg

Lieliska dāvana Marvel faniem

Šī praktiskā, būvējamā rotaļlieta ar Thanos minifigūru sniegs daudz iedvesmojošu rotaļu iespēju.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos robotbruņas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos robotbruņas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76242 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Thanos robotbruņas

Kods: 4040101-6080
Svītrkods: 5702017419626
1189
1699
11,89 €
16,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs