+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO Marvel Sargu jaunais kuģis (76255) nodod bērnu rokās kosmosā ceļojošo Marvel Studios “Galaktikas sargu” 3. daļas zvaigzni. Radīts rotaļām un demonstrēšanai, šis iespaidīgais kosmosa lidaparāts ievedīs bērnus no 10 gadu vecuma iztēles bagātu rotaļu pasaulē.

Trīs kosmosa kuģi vienā

Šis būvējamais kosmosa kuģis ir tik lielisks, kā tas izskatās. Tas ietver atveramu kabīni ar vietu 3 minifigūrām, slepenu nodalījumu vēl vienai minifigūrai, uzglabāšanas vietu ieročiem un piederumiem, un 2 mazus kosmosa kuģus, ko atvienot no galvenā kuģa. Komplektā iekļautas 5 minifigūras no filmas: Mantisa, Postītājs, Star-Lord, Nebula un Ādams Vorloks. Kosmosa kuģi var viegli pacelt un “lidināt” gaisā, un, kad rotaļas galā, tas izskatīsies lieliski, novietots uz pamatnes jebkura bērna istabā. Papildus digitālai dimensijai bērni var izmantot lietotni LEGO Builder, lai pievilktu un grozītu modeļus trīs dimensijās, saglabātu komplektus un sekotu līdzi savam būvēšanas progresam.

  • Iespēju pilns kosmosa kuģis – Atdzīvini filmas piedzīvojumus ar LEGO Marvel komplektu "Sargu jaunais kuģis" (76255) – Marvel Studios filmas “Galaktikas sargi” 3. daļas kosmosa zvaigzni.
  • Autentisks Marvel piedzīvojums – Iekļautas 5 filmas tēlu minifigūras: Mantisa, Postītājs, Star-Lord, Nebula un Ādams Vorloks.
  • Daudz rotaļu iespēju – Daudzpusējais kosmosa kuģis ietver atveramu kabīni 3 minifigūrām, slepenu nodalījumu vēl vienai minifigūrai, ieroču glabātuvi un 2 mazus, noņemamus kosmosa kuģīšus.
  • Rotaļājies un izliec apskatei – Kosmosa kuģi var viegli pacelt un “lidināt” gaisā, un, kad rotaļas galā, to var novietot uz pamatnes jebkura bērna istabā.
  • Supervaroņu dāvana – Palutini Marvel fanu no desmit gadu vecuma dzimšanas dienā, citos svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Daudzpusīgs rotaļu komplekts – Šis precīzi filmai līdzīgais, būvējamais kosmosa kuģis kopā ar tā pamatni ir 31 cm augsts, 21 cm garš un 26 cm plats.
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības — Lejupielādē lietotni LEGO Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Varēsi pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Neierobežota jautrība ar supervaroņiem — Plašajā LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāstā pieejamie komplekti sniedz nebeidzamas radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  • Pilnīga drošība — LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76255_lifestyle-6454af80dec5d.jpg

Sargu jaunais kosmosa kuģis

Uzdāvini kosmosa kuģi no Marvel Studios filmas Galaktikas sargi: 3. daļa savam mazajam supervaronim.

76255_hero-6454af8a2bab5.jpg

Rotaļām un apskatei

Kosmosa kuģi var viegli pacelt un lidināt cauri kosmosam. Kad rotaļas ir beigušās, to var izlikt apskatei.

76255_build-6454af9c447b7.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

76255_inthebox-6454afafdd3de.jpg

Dāvana supervaroņiem

Marvel faniem patiks kuģa detaļas un leģendārie tēli: Star-Lord, Mantisa, Postītājs un Nebula. Iepazīsties arī ar Ādamu Vorloku!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MARVEL SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Sargu jaunais kuģis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Sargu jaunais kuģis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76255 LEGO® Super Heroes Marvel Sargu jaunais kuģis

Kods: 4040101-6344
Svītrkods: 5702017419725
8049
11499
80,49 €
114,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs