+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Harija Potera fani var izrādīt savu uzticību Grifidora tornim ar šo no klucīšiem būvēto LEGO torņa karogu (76409). Lieliska ikdienas dāvana bērniem no 9 gadu vecuma, kas sevī ietver apdrukātu elementu ar Grifidora torņa simboliku un detaļu tā piekāršanai pie sienas. Karogu var arī atvērt, lai atklātu apburošu Grifidora koptelpas atveidojumu ar tādām autentiskām detaļām kā kamīnu, sēdvietām un šaha galdu. Izbīdāms, izliekts elements rada maģiskus 3D efektus, tostarp Sīriusa Bleka tēlu, kas parādās ugunī, kā arī trofeju, kas rāda pirmo vai ceturto vietu.

Leģendāri tēli

Šis kompaktais rotaļu komplekts ir viens no četriem kolekcionējamiem torņu karogiem. Tas sevī ietver Harija Potera, Endželīnas Džonsones un Nevila Lēniņa minifigūras, kā arī zelta zibsni un Grifidora zobenu lomu spēlēm.

LEGO Builder

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • LEGO Harija Potera Grifidora torņa karogs (76409) — Bērni var apliecināt savu uzticību Grifidoram ar šo būvējamo karogu. Piekar to pie sienas vai atver, lai rotaļātos detalizētajā koptelpā.
  • Trīs Grifidora torņa tēli — Harija Potera, Endželīnas Džonsones un Nevila Lēniņa minifigūras, kā arī zelta zibsnis un Grifidora zobens, ko var piestiprināt koptelpā.
  • Autentiskas detaļas — Karogā ir Grifidora torņa simbolika un to var atvērt, lai atklātu no klucīšiem būvēto koptelpu, kas ietver kamīnu,sēdvietas un sveces ar svečturiem, kā arī šaha galda elementu.
  • Maģiski 3D efekti — Izliktais elements rada kustības ilūziju, kāpņu dziļumu, trofeju, kas rāda pirmo vai ceturto vietu, Sīriusu Bleku, kas parādās ugunī un daudz ko citu.
  • Jauka LEGO ideja dāvanai — Šis būvējamais rotaļu komplekts piedāvā Harija Potera maģiju bērniem no 9 gadu vecuma, un tā būs izcila dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai kā negaidīts pārsteigums.
  • Līdzi ņemamas rotaļas — Karogs ir 20 cm augsts, 13 cm plats un 3 cm dziļš, kad aizvērts, tāpēc to ir viegli uzglabāt vai ielikt bērna mugursomā, lai rotaļātos jebkurā vietā.
  • Jaunas būvēšanas iespējas — Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Četri kolekcionējami Cūkkārpas torņu karogi — Bērni var izveidot savu karogu kolekciju ar 76410 Slīdeņa torņa karogu, 76411 Kraukļanaga torņa karogu un 76412 Elšpūša torņa karogu.
  • Izcila kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot.
  • Garantēta drošība — LEGO detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76409_lifestyle-6454b17d88a58.jpg

Maģisks karogs apskatei un rotaļām

Bērni var izrādīt savu uzticību Grifidoram ar šo būvējamo karogu. Pakarini to vai atver rotaļām koptelpā.

76409_hero-6454b185b4ad5.jpg

Praktiskas, radošas rotaļas

Bērni var atveidot neaizmirstamās Grifidora koptelpas ainas, radīt savus stāstus vai vienkārši novietot karogu apskatei.

76409_inthebox-6454b1a76bc11.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

76409_build-6454b1960e355.jpg

4 aizraujoši karogi kolekcionēšanai

1 no 4 Cūkkārpas torņu karogu komplektiem: Slytherin™ (76410), Ravenclaw™ (76411) un Hufflepuff™ (76412) jāiegādājas atsevišķi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76409 LEGO® Harry Potter™ Grifidora torņa karogs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76409 LEGO® Harry Potter™ Grifidora torņa karogs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76409 LEGO® Harry Potter™ Grifidora torņa karogs

Kods: 4040101-6198
Svītrkods: 5702017413136
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs