+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var parādīt savu īsto dabu ar šo LEGO Harija Potera, Elšpūša torņa karogu (76412). Tajā iekļauts apdrukāts elements ar Elšpūša simboliku un pakaramais, lai to varētu piekārt pie sienas. No klucīšiem būvētais karogs ir atverams, un tas atklāj detalizētu augu pilnās Elšpūša koptelpas atveidi ar Elšpūša kausu, ķirbi, būvējamu lādi un galdu ar dažādiem ēdiena elementiem. Izbīdāmais, izliektais elements rada maģiskus 3D efektus, piemēram, Mandragoru, kas kustās augšup un lejup, kā arī monētas zogošo Urkšķi, kurš slēpjas aiz mucas. Komplekts ietver arī Sedrika Dgorija, Sūzenas Bounzas un Hannas Ebotas minifigūras ar piederumiem.

Viegli paņemt līdzi

Radīts vieglai uzglabāšanai un pārnēsāšanai, šis rotaļu komplekts būs lieliska dāvana bērniem no 9 gadiem, un tas ir viens no četriem Cūkkārpas torņu karogiem, ko kolekcionēt.

LEGO Builder

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Elšpūša torņa karogs (76412) — Harija Potera fani var apliecināt savu piederību Elšpūtim ar šo LEGO karogu, kas būvēts no klucīšiem. Piekar to pie sienas vai atver, lai rotaļātos detalizētajā koptelpā.
  • Trīs Cūkkārpas skolēnu minifigūras — Sedriks Dgorijs, Sūzena Bounza un Hanna Ebota ar piederumu elementiem, tostarp dārza šķērēm, lejkannu, galda piederumiem un Elšpūša kausu.
  • Autentiskas detaļas — Karogs ietver Elšpūša torņa simboliku un ir atverams, lai ieraudzītu augu pilno koptelpu ar uzbūvējamu lādi, ķirbi un galdu ar dažādiem ēdienu elementiem.
  • 3D efekti — Izliektais elements rada tādus efektus kā kustīgus mākoņus, Mandragoru, kas aiz loga kustās augšup un lejup, Urkšķi, kas aiz mucas zog monētas, kvēlošas liesmas un citas lietas.
  • Jauka dāvana ikdienai — Uzdāvini šo 313 detaļu būvējamo rotaļu komplektu kā pārsteigumu, dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos Harija Potera faniem no 9 gadu vecuma.
  • Kompaktas rotaļas — Karogs ir 20 cm augsts, 13 cm plats un 3 cm dziļš, kad aizvērts, tāpēc to ir viegli ielikt bērna mugursomā, lai varētu spēlēties, esot ceļā.
  • Labs palīgs — Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Četri kolekcionējami Cūkkārpas torņu karogi — Bērni var izveidot savu karogu kolekciju ar 76409 Grifidora torņa karogu, 76410 Slīdeņa torņa karogu un 76411 Elšpūša torņa karogu.
  • Izcila kvalitāte — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tos var viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek praktiski pārbaudītas visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

76412_lifestyle-6454b338043dc.jpg

Maģisks karogs izlikšanai apskatei un rotaļām

Bērni var izrādīt Elšpūša torņa lepnumu ar šo karogu no klucīšiem. Pakarini to vai atver rotaļām koptelpā.

76412_hero-6454b3559c14e.jpg

Praktiskas, radošas rotaļas

Bērni var izspēlēt savus aizraujošos Harry Potter™ stāstus vai vienkārši izlikt apskatei karogu.

76412_inthebox-6454b36b74936.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

76412_build-6454b35d2a8cb.jpg

4 aizraujoši karogi kolekcionēšanai

1 no 4 Cūkkārpas torņu karogu komplektiem: Gryffindor™ (76409), Ravenclaw™ (76410) un Hufflepuff™ (76411) visi jāiegādājas atsevišķi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76412 LEGO® Harry Potter™ Elšpūša torņa karogs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76412 LEGO® Harry Potter™ Elšpūša torņa karogs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76412 LEGO® Harry Potter™ Elšpūša torņa karogs

Kods: 4040101-6201
Svītrkods: 5702017413167
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs