+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atveido maģisko istabu, kas pieejama vien tiem, kam tā vajadzīga, ar LEGO Harry Potter™ komplektu "Cūkkārpa: Vajadzību istaba" (76413) — bērniem no 8 gadu vecuma. Tajā iekļauta no klucīšiem būvēta Cūkkārpas pils daļa, kas ir atlokāma, lai ērti rotaļātos iekšpusē. Vajadzību istabā ir daudz mantu, tostarp ierakstu atskaņotājs un diadēmas elements, kā arī noņemama augstāka stāva istaba Pelēkajai dāmai.

Leģendāri tēli

Atdzīvini filmas “Harijs Poters un Nāves dāvesti: Otrā daļa” bēgšanas ainu ar piecām minifigūrām — Hariju Poteru, Hermioni Grandžeri, Drako Malfoju, Blēzu Zabīnī un Pelēko dāmu —, kā arī Lankšīras laumiņu un uzbūvējamu Postuguns figūriņu, ko var pārveidot uguns čūskā . Šis LEGO komplekts ir savienojams ar citiem sērijas komplektiem, lai izveidotu veselu Cūkkārpas pili.

Jaunas būvēšanas iespējas

Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Cūkkārpa: Vajadzību istaba (76413) — Bērni var izspēlēt aizraujošo bēgšanu ar šo LEGO Harry Potter™ komplektu, ko iedvesmojusi leģendārā aina no filmas “Harijs Poters un Nāves dāvesti: Otrā daļa”.
  • Piecas LEGO minifigūras un divas figūras — Harijs Poters, Hermione Grandžera, Drako Malfojs, Blēzs Zabīnī un Pelēkā dāma, kā arī Postuguns, ko var pārveidot uguns čūskā, un Lankšīras laumiņa.
  • Rotaļīgas detaļas — Ēku var atvērt, lai ērti rotaļātos tās iekšpusē, un tajā ir iekļauts arī noņemamaaugšējā stāva istaba Pelēkajai dāmai, kā arī Vajadzību istaba ar daudziem būvējamiem priekšmetiem un diadēmas elementu.
  • Jauka ideja dāvanai — Uzdāvini šo 587 detaļu būvējamo LEGO modeli kā pārsteigumu vai dāvanu dzimšanas dienā un citos svētkos bērniem no 8 gadu vecuma, kas fano par Hariju Poteru un burvju pasauli.
  • Būvē, rotaļājies un izstādi — Šī daudzpusīgā komplekta izmēri: augstums 39 cm, platums 17 cm, dziļums 7 cm
  • Modulāra būvējamā rotaļlieta — Šī LEGO Harry Potter™ rotaļlieta irviena no vairākām sērijā, kuras savienojot (jāiegādājas atsevišķi), var izveidot Cūkkārpas pili.
  • Jaunas būvēšanas iespējas — Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Daļa no plašā klāsta — LEGO Harry Potter™ rotaļu komplekti ieliek mazo burvju, raganu un vientiešu rokās iemīļotus tēlus, pazīstamas vietas un maģiskus piedzīvojumus.
  • Augsta kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un droši savienojamas un atvienojamas.
  • Drošība pirmajā vietā – LEGO klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie atbilstu stingriem drošības standartiem.

76413_lifestyle-6454b3fb47cc6.jpg

Aizraujošs rotaļu komplekts Harry Potter™ faniem

Atveido izbēgšanu no Vajadzību istabas ar šo komplektu, kas iedvesmots no filmas “Harijs Poters un Nāves Dāvesti: Otrā daļa”.

76413_hero-6454b4077b2b1.jpg

Aizraujoša būvēšana un daudzas rotaļu stundas

Uzšķil bērnu radošumu ar šo detalizēto Vajadzību istabu un atvienojamu telpu Pelēkajai lēdijai.

76413_build-6454b4156b7e7.jpg

Sakrāj un savieno

Šis ir viens no LEGO Harry Potter™ sērijas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kas kopā ar citiem ļauj uzbūvēt visu Cūkkārpas pili.

76413_inthebox-6454b42b1f7d3.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76413 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpa: Vajadzību istaba – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76413 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpa: Vajadzību istaba.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76413 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpa: Vajadzību istaba

Kods: 4040101-6202
Svītrkods: 5702017413174
4622
5899
46,22 €
46,22 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs