+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērniem un automašīnu faniem tagad ir iespēja izbaudīt vienu no pasaulē slavenākajām sporta automašīnām ar LEGO Speed ​​​​Champions Lamborghini Countach (76908) konstrukcijas komplektu. Šis visos aspektos satriecoši detalizētais eksemplārs nodrošina aizraujošu būvniecības pieredzi, kas ir ideāli piemērota izstādīšanai un jautrībai, lai uzsāktu episkā sacīksti!

Produkta īpašības:

  • 80. gadu leģendārā Lamborghini Countach LEGO kopija. 
  • Kas ir kastē? Šajā rotaļu automašīnas konstrukcijas komplektā ir viss nepieciešamais, lai izveidotu baltu Lamborghini Countach un komplektā ir Lamborghini vadītājs ar ķiveri, parūku un uzgriežņu atslēgu.
  • Izveidojiet savu Lamborghini Countach, parādiet to draugiem un brauciet vienatnē ar Speed ​​​​Champions.
  • Šo 262 daļu LEGO Speed ​​​​Champions Lamborghini Countach (76906) komplektu var dāvināt dzimšanas dienā vai jebkurā neparedzētā gadījumā bērniem vai sacīkšu automašīnu faniem no 8 gadu vecuma.
  • Šim Lamborghini Countach modelim ir 2 vietīga atvērta kabīne un daudz autentisku detaļu. Tā izmēri ir 4 cm augsts, 15 cm garš un 7 cm plats.
  • Lamborghini Countach rotaļu automašīnai nav nepieciešamas baterijas. To iekustina bērnu iztēle – darbība nekad neapstājas!
  • Interaktīvs digitālās būvniecības ceļvedis. Tuviniet, pagrieziet un skatiet modeli no visiem leņķiem, izmantojot viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO Building Instructions.
  •  LEGO Speed ​​​​Champions komplekti sniedz bērniem un automašīnu entuziastiem iespēju redzēt pasaulē slavenākās automašīnas ar kolekcionējamiem modeļiem spēlēšanai un demonstrēšanai.
  • LEGO komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautru būvniecību.
  • Visas LEGO būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu katra rotaļlietu komplekta atbilstību stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SPEED CHAMPIONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76908 LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76908 LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76908 LEGO® Speed Champions Lamborghini Countach

Kods: 4040101-5433
Svītrkods: 5702017156729
2319
2899
23,19 €
23,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs