+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO INDIANA JONES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO Indiana Jones™ komplekts "Pakaļdzīšanās ar lidmašīnu-iznīcinātāju" (77012) ietver visu, kas nepieciešams bērniem no 8 gadu vecuma, lai izbaudītu stundām ilgas radošas rotaļas. Rotaļu komplektā iekļauta izcila lidmašīna-iznīcinātājs ar propelleru, 2 funkcionālas šautenes un noņemami spārni, kā arī aizraujošs antīks auto-kabriolets ar lādi aizmugurē, kur atrodas lietussargs un pistole.

Izdzīvo Indianas Džonsa filmu maģiju

Būvēšanas komplekts ietver 3 minifigūras: Indianu Džonsu un viņa slaveno pātagu, viņa tēvu profesoru Henriju Džonsu Senioru ar dienasgrāmatu rokās un iznīcinātāja pilotu, lai bērni varētu izspēlēt slaveno pakaļdzīšanos no filmas “Indiana Džonss un pēdējais krustakarš”.

Būvējamie komplekti, kas iedvesmo aizraujošus piedzīvojumus

Ar LEGO Indiana Jones rotaļu komplektiem nostaļģijas pārņemti vecāki var cildināt Indianu Džonsu un iepazīstināt savus bērnus ar viņa bezbailīgajiem piedzīvojumiem no pirmajām trīs filmām. Kopā varat ļauties gandarījuma pilniem būvēšanas piedzīvojumiem un lomās tos izspēlēt ar auto, lidmašīnām un tempļiem.

  • Indiana Jones­™ lidmašīnas un auto rotaļu komplekts. Bērniem ir viss vajadzīgais, lai izdzīvotu piedzīvojumus no filmas “Indiana Džonss un pēdējais krustakarš” ar šo LEGO rotaļu komplektu "Pakaļdzīšanās ar lidmašīnu-iznīcinātāju" (77012).
  • 3 minifigūras. Iekļauts Indiana Džonss ar savu slaveno pātagu un viņa tēvs profesors Henrijs Džonss Seniors, kurš tur dienasgrāmatu, lai brauktu būvējamajā automašīnā, kā arī pilots, kurš lido būvējamajā rotaļu lidmašīnā-iznīcinātājā.
  • Daudz iespēju. Lidmašīnai-iznīcinātājam ir propellers, 2 funkcionālas šautenes un noņemami spārni, un antīkā auto aizmugurē ir lāde ar lietussargu un pistoli.
  • Dāvanas ideja bērniem no 8 gadu vecuma. Šī rotaļlieta sastāv no 387 detaļām un to var dāvināt dzimšanas dienā vai citos svētkos, un tā ļauj bērniem piedzīvot būvēšanas un rotaļu pieredzi kopā ar vecākiem vai draugiem.
  • Kompakts izmērs. Šis komplekts ir 5 cm augsts, 13 cm garš un 6 cm plats, un bērni to var izlikt apskatei mājās, un ņemt līdzi ciemos pie citiem, lai rotaļātos.
  • Pārdroši piedzīvojumi. LEGO Indiana Jones™ rotaļlietas ļauj vecākiem izbaudīt nostaļģiju un iepazīstināt savus bērnus ar piedzīvojumu pilnajiem stāstiem no pirmajām trīs filmām ar dažādiem rotaļu komplektiem.
  • Augsta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Pārbaudīta drošība — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

77012_lifestyle-6454b73d9d3a7.jpg

Spraigs Indiana Jones™ LEGO būvējamais komplekts

Bērni var atainot leģendāras ainas no filmas Indiana Džonss un pēdējais krustakarš ar šo lidmašīnas un auto rotaļu komplektu.

77012_hero-6454b74cc52e6.jpg

Lieliska būvēšana pirms piedzīvojumiem!

Bērni aizrautīgi būvēs un tad dosies misijā ar Indiana Džonsu un viņa tēvu, profesoru Henriju Džonsu Senioru.

77012_inthebox-6454b76fafc5e.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder var tuvināt un pagriezt komplektus trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

77012_build-6454b75a63c71.jpg

Ļaujies lielākiem Indiana Jones™ piedzīvojumiem

Citi komplekti (jāiegādājas atsevišķi) iekļauj Bēgšanu no zudušajām kapenēm (77013) un Zelta elka templi (77015).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO INDIANA JONES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 77012 LEGO® Indiana Jones Pakaļdzīšanās ar lidmašīnu-iznīcinātāju – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 77012 LEGO® Indiana Jones Pakaļdzīšanās ar lidmašīnu-iznīcinātāju.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

77012 LEGO® Indiana Jones Pakaļdzīšanās ar lidmašīnu-iznīcinātāju

Kods: 4040101-6345
Svītrkods: 5702017190457
3199
3999
31,99 €
39,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs