+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO INDIANA JONES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Vai esi gatavs nostaļģijai? Godini Indianu Džonsu, būvējot un izliekot apskatei šo ārkārtīgi detalizēto LEGO Zelta elka tempļa komplektu (77015). Ienirsti gandarījumu nesošā būvēšanas pieredzē, saliekot aizraujošo sākuma ainu no filmas “Pazudušā šķirsta meklējumos”, ko nolikt uz plaukta apskatei.

Interaktīva aina no Indianas Džonsa filmas

Šis Indiana Jones suvenīra modelis ietver 4 minifigūras — Indianu Džonsu, Satipo, Belloku un Hovito kareivi —, un tam piemīt daudz interaktīvu funkciju. Modelim ir 4 rokturi, kurus grozīt, lai pazeminātu un paceltu figūru, nogāztu sienu, šūpotu Indianu Džonsu pāri alai, pazeminātu lūku un vērotu Indianu bēgam no milzu laukakmens.

Būvēšanas komplekti, kas rosinās pieaugušo iztēli

Šis LEGO Indiana Jones būvējamais komplekts ļauj pieaugušajiem cildināt Indianu Džonsu un viņa piedzīvojumus, sākot no pirmās filmas sākuma ainas — “Pazudušā šķirsta meklējumos”.

  • Projekts pieaugušajiem. Cildini Indianu Džonsu, uzbūvējot šo ārkārtīgi detalizēto LEGO apskates modeli "Zelta elka templis" (77015).
  • Izbaudi nostaļģiju. Modelis ir balstīts uz leģendārās sākuma ainas no pirmās Indianas Džonsa filmas “Pazudušā šķirsta meklējumos”.
  • Daudz interaktīvu funkciju. Grozi 4 rokturus modeļa pamatnē, lai pazeminātu un paceltu tēlu, nogāztu sienu un šūpotu Indianu Džonsu pāri alai, un redzētu, kā viņš bēg no milzu laukakmens.
  • 4 minifigūras. Modeļa komplektā ir iekļauti 4 Indianas Džonsa filmu tēli: Indiana Džonss ar savu slaveno hūti un pātagu, Satipo, Belloks un Hovito kareivis.
  • Dāvana Indianas Džonsa faniem. Šis klasiskās filmas ainas modelis ar interaktīvajām funkcijām ir lielisks projekts pieaugušajiem, kuri ir uzauguši, skatoties Indianas Džonsa filmas.
  • Apskates modelis. Šis modelis ir aptuveni 21 cm augsts, 51 cm plats un 19 cm dziļš, un aizrautīgie filmas fani to var novietot apskatei uz plaukta.
  • Pārdroši Indianas Džonsa piedzīvojumi. LEGO Indiana Jones™ rotaļlietas ļauj pieaugušiem LEGO faniem izbaudīt nostaļģiju un iepazīstināt savus bērnus ar piedzīvojumu pilnajiem stāstiem no pirmajām trīs filmām.
  • Augsta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Pārbaudīta drošība — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

77015_lifestyle-6454b8179f170.jpg

Indiana Jones™ LEGO komplekts pieaugušajiem

Indiana Jones™ fani var būvēt šo detalizēto Zelta elka tempļa modeli ar interaktīvām funkcijām.

77015_hero-6454b82bf2963.jpg

Godini leģendāru filmas tēlu

Šis fantastiskais LEGO modelis ir balstīts uz slaveno ainu no pirmās Indiana Jones™ filmas Pazudušā šķirsta meklējumos.

77015_build-6454b849af99e.jpg

Uzbūvē savu Indiana Jones™ filmas ainu

Ieslīgsti aizraujošā būvēšanas pieredzē ar interaktīvu modeli, kas lieliski izskatīsies arī uz plaukta.

77015_inthebox-6454b8437dd03.jpg

Lieliska dāvana Indiana Jones™ faniem

Šis LEGO Zelta elka templis pieaugušajiem ļauj faniem izrādīt cieņu savam varonim, izspēlējot ainas no tā piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO INDIANA JONES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 77015 LEGO® Indiana Jones Zelta elka templis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 77015 LEGO® Indiana Jones Zelta elka templis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

77015 LEGO® Indiana Jones Zelta elka templis

Kods: 4040101-6347
Svītrkods: 5702017190488
13199
16499
131,99 €
164,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs