+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Komplekts "Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots" (71792) ietver visu, kas bērniem no 8 gadu vecuma vajadzīgs, lai atveidotu straujo piedzīvojumu no TV seriāla "NINJAGO® Dragons Rising". Rotaļu komplektā ir kustināms robots, ko var viegli pārveidot par jaudīgu nindzju motociklu, bruņotu ar zelta asmeņiem un 2 funkcionālām šautenēm.

Vislabākās būvējamās rotaļlietas nindzju faniem

Rotaļu komplektā ir 3 minifigūras: nindzju mācekļu Arin un Sora, pūķu mednieka Raptona un Riyu mazuļa modeļi. Arin ir bruņots ar katanu un āķi, un Sorai ir 2 katanas. Kopā viņiem jāpieveic Raptons, kurš bruņojies ar Imperium zobenu un laižas planierī ar 2 funkcionālām šautenēm. Šis komplekts iedvesmos bērnus stundām ilgām rotaļām lomās ar viņu varoņiem.

Jautra, digitāla pieredze LEGO faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • LEGO® NINJAGO® robots un motocikls. Bērni no 8 gadu vecuma var atveidot savas mīļākās ainas no TV seriāla "NINJAGO Dragons Rising" ar rotaļu komplektu "Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots" (71792).
  • 3 minifigūras. Šis būvējamais komplekts ietver Arin minifigūru, bruņotu ar katanu un āķi, Soru ar 2 katanām un Raptonu ar Imperium zobenu un planieri, kas bruņots ar 2 funkcionālām šautenēm.
  • Rotaļu robots un nindzju motocikls. Bērni kustināmo robotu var viegli un ātri pārvērst superātrā nindzju motociklā, kas bruņots ar zelta asmeņiem un 2 funkcionālām šautenēm.
  • Nindzju pūķis. Šis rotaļu komplekts ietver Riyu mazuli, ar ko bērniem izspēlēt aizraujošus stāstus, 2 nindzju mācekļus un Raptonu, kurš dzenās pakaļ.
  • Vairāk nindzju piedzīvojumu. Meklē arī rotaļu komplektus "Heatwave: pārveidojams Lavas pūķis" (71793), "Lloyd un Arin nindzju komandas roboti" (71794) un citus no LEGO® NINJAGO® klāsta.
  • Būvē un rotaļājies. Šajā rotaļu komplektā ir 384 detaļas un tas ļauj aizrautīgiem nindzju faniem no 8 gadu vecuma ļauties radošam būvēšanas projektam, kā arī ienirt piedzīvojumu pilnajā NINJAGO® pasaulē.
  • Jautra dāvanas ideja. Šis LEGO® pārveidojamais robots ir aptuveni 19 cm augsts, 11 cm garš un 16 cm plats, un būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem.
  • Jauns veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71792_lifestyle-64c0e37735825.jpg

NINJAGO® robota un motocikla būvējamais komplekts

Bērni pārveido kustīgo nindzju robotu par motociklu, lai izspēlētu ātrumsacensību piedzīvojumus no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising.

71792_hero-64c0e382515b4.jpg

Lieliska būvēšana pirms nindzju kaujas sākuma

Pēc jautras būvēšanas bērni var palīdzēt nindzju studentiem Arin un Sora neļaut Riyu mazulim nokļūt ļaunā Raptona nagos!

71792_build-64c0e38ddf78c.jpg

Izbaudi nindzju piedzīvojumus!

Citi NINJAGO® komplekti (jāiegādājas atsevišķi) ietver Lloyd un Arin nindzju komandas robotus un likteņa dāvanu ─ sacīkstes ar laiku.

71792_inthebox-64c0e39dabed6.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71792 LEGO® NINJAGO® Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71792 LEGO® NINJAGO® Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71792 LEGO® NINJAGO® Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots

Kods: 4040101-6420
Svītrkods: 5702017413075
4159
5299
41,59 €
41,59 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs