+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Uzbūvē LEGO® klucīšu Aizliegto mežu, kas ir maģisku būtņu pilns, ar šo LEGO® Harry Potter™ fantāzijas rotaļu komplektu bērniem (76432). Tajā ir koki ar lapu elementiem naksnīgās krāsās, kā arī tumsā spīdošs rotaļu zirneklis un 4 tumsā spīdošas sēnes, ar ko uzburt maģisku atmosfēru. Komplektā ir 2 LEGO® minifigūras – Rons Vīzlijs un Hermione Grendžera – kā arī Švītknābja rotaļu figūra, testrāla mazuļa un Lankašīras laumiņas rotaļu figūras lomu rotaļām. Bērni var arī mainīt vietām šī regulējamā rotaļu komplekta moduļus un radīt dažādas ainas.

Ja meklē vislabāko dzimšanas dienas dāvanu par Harija Potera tematiku bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk jaunākās rotaļlietas, šis Burvju pasaules komplekts iedvesmo patstāvīgām rotaļām un to var kombinēt ar citiem LEGO® Harry Potter būvēšanas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) un radīt bērniem papildu rotaļu iespējas.

  • LEGO® Harry Potter™ fantāzijas rotaļlietu komplekts bērniem. Mazie Harija Potera fani var uzbūvēt pašu savu Apburto mežu un iedzīvināt to ar leģendāriem “Harija Potera” personāžiem un maģiskiem dzīvniekiem.
  • Iekļautas 2 LEGO® minifigūras. Rons Vīzlijs un Hermione Grendžera, kā arī Švītknābja rotaļu figūra ar kustīgu galvu un spārniem, testrāla mazuļa rotaļu figūra un Lankašīras laumiņas figūra.
  • Pielāgojama rotaļlieta. Uzbūvējamais Aizliegtais mežs ietver kokus ar lapu elementiem naksnīgās krāsās un moduļus, kurus var savienot dažādos veidos vai sadalīt, lai radītu ainu dažādību.
  • Tumsā mirdzoša rotaļlieta. Rotaļu zirnekļa figūra un 4 sēņu elementi, kas spīd tumsā un papildina apburto atmosfēru, kā arī sikspārņa figūra un tītara kājas elements radošām rotaļām.
  • Ideja dāvanai bērniem. Uzdāvini šo fantāzijas dzīvnieku rotaļu komplektu negaidīti vai dzimšanas dienā meitenēm, zēniem un faniem no 8 gadu vecuma, kam patīk jaunākās rotaļlietas.
  • Aizraujošas kombinācijas. Šo būvēšanas rotaļlietu var kombinēt ar modeļiem no citiem LEGO® Harry Potter™ komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) papildu rotaļu iespējām.
  • Uzbūvējamas Burvju pasaules rotaļlietas. LEGO® Harry Potter™ komplekti ļauj faniem izspēlēt slavenas ainas, radīt unikālus stāstus un vienkārši izlikt modeļus apskatei.
  • Uzbūvē, rotaļājies un pārbūvē. Modulārais Aizliegtā meža modelis šajā 172 detaļu LEGO® komplektā ir 15 cm augsts, 31 cm plats un 11 cm dziļš tā pamata variantā.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO HARRY POTTER zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76432 LEGO® Harry Potter™ Aizliegtais mežs: Maģiskās būtnes – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76432 LEGO® Harry Potter™ Aizliegtais mežs: Maģiskās būtnes.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76432 LEGO® Harry Potter™ Aizliegtais mežs: Maģiskās būtnes

Kods: 4040101-6978
Svītrkods: 5702017599502
2959
3699
29,59 €
36,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs