+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 1,5 gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Palīdzi pirmsskolas vecuma bērniem no 18 mēnešu vecuma izprast savas sajūtas par mazgāšanos ar rotaļlietu komplektu “Mani pirmie ikdienas darbiņi: vannošanās” (10413). Šis rotaļu komplekts ar dzīvnieciņiem ietver 2 ziloņu figūras – vecāku un mazuli –, kā arī vannu, dušu un tualetes podu. Vecāki un pirmsskolas vecuma bērni var pievienoties LEGO® DUPLO® draugiem dzīvniekiem vannasistabā un nodoties aizraujošām rotaļām, nomazgājot zilonēnu un izzinot ikdienas mazgāšanās nozīmi.

Šī sociālās un emocionālās attīstības rotaļlieta ietver zilonēna figūru, kam ir vai nu priecīga, vai skumja sejas izteiksme, un tas palīdz mazuļiem izspēlēt savas sajūtas par mazgāšanos. Šis vannošanās rotaļlietu komplekts ir lielisks veids, kā raisīt aizraujošas sarunas ar bērniem par trenēšanos iet uz podiņa.

LEGO DUPLO pirmsskolas vecuma bērnu izglītojošās rotaļlietas ļauj mazuļiem mācīties rotaļājoties, attīstīt pašizpratni un palīdz viņiem atpazīt un izzināt sajūtas.

  • Vannošanās rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Iemāci mazuļiem no 18 mēnešu vecuma veselīgu ikdienas mazgāšanos ar LEGO® DUPLO® rotaļlietu mazuļiem “Mani pirmie ikdienas darbiņi: vannošanās”.
  • Mācību rotaļlieta mazuļiem. Iekļauti divi rotaļu zilonīši, tualetes pods, vanna un duša, kas būvēta no izturīgiem LEGO® DUPLO® klucīšiem un elementiem, lai izspēlētu aizraujošu vannošanos.
  • Sociālās un emocionālās attīstības rotaļlieta. Zilonēna figūrai ir gan skumja, gan priecīga sejas izteiksme, tāpēc mazuļi var izspēlēt savas sajūtas par ikdienas vannošanos, attēlojot tās ar jauno draugu - dzīvnieciņu.
  • Ideja dāvanai pirmsskolas vecuma bērniem. Iepriecini mazuli, kam patīk rotaļu dzīvnieciņi, ar šo viegli uzbūvējamo ikdienas dāvaniņu.
  • Kvalitatīvi būvēšanas komplekti. LEGO® DUPLO® komplektu klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Radīts, lai rosinātu mazuļu attīstību. Šis LEGO® DUPLO® komplekts palīdz mazuļiem attīstīt pašizpausmi un sīkās motorikas iemaņas, vienlaikus parādot, cik jautra ir vannošanās.
  • Liela LEGO® mācīšanās jautrība mazā komplektā. Pilnībā salikts, šis vannošanās rotaļu komplekts no 15 detaļām ir 14 cm augsts, 28 cm plats un 8 cm dziļš.

10413_lifestyle-65cf3722b2954.jpg

Vannas istabas būvēšanas un pārbūvēšanas rotaļlieta

Iepriecini mazos dzīvnieku mīļotājus ar šo jautro LEGO® DUPLO® dāvanu. Ar to pirmsskolas vecuma bērni var izspēlēt vannošanos.

10413_hero-65cf3739f1572.jpg

Vienkārša būvēšana un mācīšanās

Katrā darbā izmantoti krāsaini klucīši, lai atvieglotu būvēšanu un palīdzētu mazuļiem sasaistīt katru darbu ar noteiktu krāsu.

10413_inthebox-65cf37500263a.jpg

Palīdz ģimenēm runāt par emocijām

Šis LEGO® DUPLO® dzīvnieku komplekts ar vannu, tualeti un dušu palīdz mazuļiem izpētīt, ko viņi domā par ikdienas higiēnu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10413 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Vannošanās – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10413 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Vannošanās.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10413 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Vannošanās

Kods: 4040101-6716
Svītrkods: 5702017583235
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs