+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ mēn
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Palīdzi savam mazajam pētniekam izzināt dabu ar rotaļlietu LEGO DUPLO "Mans pirmais ekoloģiskais dārzs" (10984). Šajā komplektā ir daudz funkciju, kas palīdzēs vecākiem raisīt sarunas par to, kas aug dārzā, un iepazīstinās bērnus ar ekosistēmas konceptu. Mazajiem pirkstiņiem būs daudz, ko pētīt — tostarp tomāta, burkāna un arbūza rotaļlietas, koki, puķes, savvaļa un laikapstākļu klucīši. Kad rotaļu laiks galā, visu var ērti salikt LEGO DUPLO klucīšu kārbā.

Rotaļlietas, kas attīsta bērnu mācīšanās procesu

LEGO DUPLO “Mans pirmais” komplekti piedāvā nebeidzamas iespējas radošai, rotaļīgai zināšanu apguvei. Šis praktiskais komplekts iemācīs mazuļiem, kā aug dārzeņi un augļi, un krāsainie būvēšanas elementi palīdzēs attīstīt viņu sīkās motorikas iemaņas. Augiem ir mīlīgas sejiņas, kas iedvesmos bērnu pašizpausmi un palīdzēs ievērot dažādību, piedzīvojot radošu jautrību ar šo apbrīnojamo ēdiena rotaļlietu komplektu.

  • Izglītojošas rotaļlietas mazuļiem — Ar rotaļlietu LEGO DUPLO “Mans pirmais ekoloģiskais dārzs” (10984) pirmsskolas vecuma bērni no 18 mēnešu vecuma izzinās dabu, radības un to, kā dārzā aug augi.
  • Dažādība radošām rotaļām — Komplektā iekļautas tomāta, burkāna un arbūza rotaļlietas, lietus mākoņa un varavīksnes klucīši, koki, puķes, bizbizmārīte, bite, bišu strops un lejkanna.
  • Spēlējies un mācies ar radošu jautrību — Šis daudzpusīgais LEGO DUPLO komplekts palīdzēs attīstīt bērnu pašizpausmi un sīkās motorikas iemaņas, kamēr viņi izbaudīs nebeidzamu radošu jautrību un izzinās dārzu.
  • Dāvana mazajiem dabas mīļiem — Vai meklē rotaļlietu bērniem no 18 mēnešu vecuma, kuri dievina dārzu? Dāvini šo radošo rotaļlietu mazuļiem dzimšanas dienās, citos svētkos vai īpašos gadījumos.
  • Iemāci mazuļiem uzkopt — Klucīšu kārba ir 18 cm augsta, 36 cm plata un 18 cm dziļa, un, kad rotaļu laiks galā, tajā ietilps visas detaļas.
  • Vairo iztēli — Paplašini sava mazā būvētāja prieku par ekoloģiskuēdienu ar Augošā burkāna (10981), Augļu un dārzeņu traktora (10982) un Ekoloģisko produktu tirgus (10983) rotaļlietām.
  • Pakāpeniskas norādes — Šajā komplektā iekļautas vienkārši izpildāmas norādes attēlu veidā, un lietotnē LEGO Builder ir pieejama digitāla versija, lai LEGO būvēšanas iesācēji varētu ķerties klāt uzreiz.
  • Lielisks sākums — Visi LEGO DUPLO komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, dažādām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un daudzām detaļām, kas mazam būvētājam dos labāko dzīves sākumu.
  • Nemainīga kvalitāte — LEGO DUPLO rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pilnīga drošība — LEGO DUPLO klucīši un detaļas, kas izmantotas izglītojošās bērnu rotaļlietās, tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10984_lifestyle-6454931422242.jpg

Daudzpusīgais komplekts ieved dabu istabā

Mazuļiem, kuriem patīk spēlēties ārā, patiks šis dārza rotaļu komplekts ar būvējamiem dzīvniekiem un augiem.

10984_hero-64549321847c3.jpg

Daudz rotaļu iespēju

Bērni mācās salikt klucīšus, būvējot dārza elementus, un izvēlas laikapstākļus, mācoties, kā aug pārtika.

10984_build-645493308186f.jpg

Lielākai jautrībai

Kombinē ar citiem “Mans pirmais” komplektiem un visām izglītojošajām LEGO DUPLO rotaļlietām būvēšanai (komplekti tiek pārdoti atsevišķi).

10984_inthebox-6454933e0656e.jpg

Vienkārša būvēšana stundām ilgām rotaļām

Viegli satveramie un spilgtie klucīši LEGO DUPLO komplektos ļauj pat pašiem mazākajiem bērniem izbaudīt būvēšanu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10984 LEGO® DUPLO My First Ekoloģiskais dārzs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10984 LEGO® DUPLO My First Ekoloģiskais dārzs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10984 LEGO® DUPLO My First Ekoloģiskais dārzs

Kods: 4040101-6171
Svītrkods: 5702017416984
3457
4699
34,57 €
34,57 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs