+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Devourer cīņa (21257) ir pats pirmais LEGO® Minecraft Legends® komplekts. Tajā ir pati riebīgākā (un bērnu mīlētākā!) Minecraft® darbības figūra būvēšanas un cīņas piedzīvojumā, un komplekts ir lieliska datorspēļu dāvana Minecraft spēlētājiem no 8 gadu vecuma.

Notikumi risinās Minecraft Legends pasaulē – šī Minecraft varoņa rotaļlieta ir viens no spēles varenākajiem bosiem, Devourer. Milzu būvējamajai figūrai ir garas, nokarenas rokas un krevelēs, rētās, pušumos un sēnītē noklāts ķermenis. Nospiežot pogu, Devourer ar muti var šaut nelabuma “šāviņus” un raidīt gļotu elementus no mugursomas. Būvēšanas komplektā ir iekļauta Minecraft Ranger Hero figūra ar autentiskiem elementiem no spēles: karogu, apmetni, dimanta zobenu un lautu. Ranger pārvietojas putna Big Beak mugurā un komandē savus sabiedrotos – skeletu un Cobblestone Golem. Papildus digitālai jautrībai ar šo uzbūvējamo lomu spēļu piedzīvojumu rotaļlietu, lietotne LEGO Builder ļauj būvētājiem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam.

  • Minecraft® piedzīvojumu figūra bērniem. Pats pirmais Minecraft Legends® komplekts “Devourer cīņa” ļauj zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma uzbūvēt, cīnīties un lomās rotaļāties ar vienu no spēles lielākajiem varoņiem.
  • Varoņu piedzīvojumu komplekts. Ar šo daudzveidīgo rotaļlietu bērni var stāties pretī riebīgajam Devourer un viņa rokaspuisim Blaze Runt ar Ranger Hero, Big Beak, Skeleta un Cobblestone Golem palīdzību.
  • Rotaļlieta lomu spēļu piedzīvojumiem. Autentiskās Minecraft® īpašības ietver nelabuma “šāviņus” no Devourer mutes un gļotu elementus, kas šaujas no tā mugursomas – to var aktivizēt, nospiežot pogu.
  • Minecraft® komplekts patstāvīgām rotaļām. Šī būvēšanas rotaļlieta bērniem ietver arī Ranger Hero piederumus: putnu, ar ko pārvietoties, karogu, apmetni, dimanta zobenu un lautu.
  • Datorspēļu dāvana bērniem no 8 gadu vecuma. Šī ir pirmā Minecraft® rotaļlieta, kur parādās Devourer, tādēļ videospēles fanu vidū tā noteikti būs ļoti novērtēta.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Minecraft® reālajā pasaulē. LEGO® Minecraft komplekti piedāvā bērniem piedzīvot populāro spēli atšķirīgā veidā – iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Būvēšanas komplekts bērniem. Šis komplekts sastāv no 420 detaļām un Devourer ir 12 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21257 LEGO® Minecraft Devourer Cīņa – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21257 LEGO® Minecraft Devourer Cīņa.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21257 LEGO® Minecraft Devourer Cīņa

Kods: 4040101-6732
Svītrkods: 5702017583334
4239
5299
42,39 €
52,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs