+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iedvesmo bērnus no 6 gadu vecuma ar LEGO ǀ Disney komplektu "Disney Princess radošās pilis​"​ (43219). Šis būvējamais rotaļu komplekts ietver veselu lērumu iespaidīgu un ierastu detaļu, Disney Skaistules un Pelnrušķītes LEGO minilellīšu figūras, Lumjēra un Gasa LEGO figūras, kā arī divus plakātus ar norādēm, kas rosinās būvēšanu ģimenes vai draugu lokā. Būvējot bērni var izmantot lietotni LEGO Builder, kas aizvedīs intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Bezgalīga jautrība

Šis mini piļu komplekts, dos Disney princešu faniem bezgalīgu jautrību. Ar komplektu var spēlēties gan vienatnē, gan ģimenes un draugu lokā, gan arī papildināt to ar citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (katrs nopērkams atsevišķi).

Leģendāri Disney Princess tēli

Disney Skaistule un Pelnrušķīte, kā arī Lumjērs un Gass vairos bērnu iztēli, kamēr viņi atveidos labi zināmus stāstus vai izdomās paši savus. Šī būvējamā rotaļlieta būs aizraujoša dāvana dzimšanas dienā faniem un bērniem, kam patīk praktiskas rotaļas.

  • Nebeidzama jautrība — Disney princešu fanam vai jebkuram bērnam, kam patīk pilis, uzdāvini komplektu LEGO ǀ Disney Princess radošās pilis​ (43219), kurā ir neskaitāmi iztēli rosinoši elementi.
  • Pilna kārba jautrības — Šis komplekts ietver 2 LEGO minilellīšu figūras, 2 LEGO figūras, piederumus un elementus piļu celšanai un katram tēlam, un aizraujošu pili vai unikālu bērna veidotu būvi.
  • Iemīļoti tēli — Ar Disney Princess Skaistuli un Pelnrušķīti, kā arī Gasa un Lumjēra LEGO figūrām, šis komplekts ir radīts nebeidzamai radošai būvēšanai un piedzīvojumiem.
  • Jauka dāvana bērniem no 6 gadu vecuma — Bērni un Disney fani novērtēs šo kvalitatīvo komplektu un tā sniegtās radošās iespējas, kas radītas jebkuram, kurš aizraujas ar Disney Skaistuli un Pelnrušķīti.
  • Neierobežotas spēļu iespējas — Katra nelielā Disney pils ir 13 cm augsta, 8 cm plata un 4 cm dziļa, un šis komplekts ir radīts nebeidzamiem piedzīvojumiem, kā arī izlikšanai apskatei jebkura bērna istabā.
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder rādīs tev un mazajam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Veido dzīvē noderīgas prasmes — Šis Disney Princess būvējamais komplekts ar detalizētām minilellītēm un pazīstamiem modeļiem rosinās radošas rotaļas un palīdzēs aizraujošā veidā pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43219_lifestyle-6454a4ba4f3c8.jpg

Iedvesmo Disney fanu radošumu ar šo komplektu

Veicini iztēles bagātas rotaļas ar šo LEGO ǀ Disney komplektu, kurā iekļauti 4 tēli no 2 filmām rotaļām vienatnē vai kopā ar draugiem.

43219_hero-6454a4c993bfd.jpg

Uzkurini iztēli un radošumu

Bērni paplašina savu iztēli, radot mazas pilis, būvējot milzīgu pili vai veidojot kaut ko pilnīgi jaunu.

43219_inthebox-6454a4ffa2b25.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt komplektus trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

43219_build-6454a4eae26dd.jpg

Jautrs būvēšanas un rotaļu prieks Disney faniem

Piedāvā bērniem un faniem neierobežotu izklaidi, un to var pievienot citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) jautrībai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43219 LEGO® Disney Princess™ Disney Princess radošās pilis? – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43219 LEGO® Disney Princess™ Disney Princess radošās pilis?.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43219 LEGO® Disney Princess™ Disney Princess radošās pilis​

Kods: 4040101-6190
Svītrkods: 5702017424866
2799
3999
27,99 €
27,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs