+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO AVATAR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni no 9 gadu vecuma var stāstīt nebeidzamus stāstus un atklāt Pandoras pasauli, kad viņi būvē un spēlējas ar šo LEGO Avatar "Flying Mountains: Site 26 un RDA Samson" (75573) rotaļlietu komplektu.

Produkta īpašības:

  • Komplektā ietilpst 2 Džeika Salisa minifigūras (Na'vi un cilvēku formas), 3 citas minifigūras, Pa'li ​​figūra, futūristisks SA-2 Samson helikopters, 26 vietņu konteiners ar mobilās saites vietni un tumsā mirdzoši elementi.
  • Bērni un filmas "Iemiesojums" cienītāji var atjaunot ainu no filmas, pastāstīt jaunu stāstu vai izveidot dekorāciju ar SA-2 Samson helikopteru, kas atrodas virs mobilās laboratorijas un savienojuma stacijas.
  • Vides speciālisti var pavadīt stundas, pētot Pandoru futūristisko rotaļu helikopteri SA-2 Samson vai veicot zinātniskus pētījumus 26. vietās laboratorijā.
  • Helikoptera SA-2 Samson izmēri ir vairāk nekā 11 cm augsts, 26 cm garš un 24 cm plats; Vietne 26 Laboratorijas izmēri ir vairāk nekā 6 collas (16 cm) augsts un 8 collas (20 cm) plats.
  • LEGO Avatar komplektos ir 3 būvēšanas instrukciju bukleti, un tie ir paredzēti, lai draugi vai ģimenes locekļi varētu uzbūvēt dažādas komplekta daļas.
  • Šo un citus LEGO Avatar komplektus (nopērkami atsevišķi) var dāvināt kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu filmu faniem un iedvesmot visu vecumu bērnus brīvi rotaļāties.
  • LEGO celtniecības bloki atbilst stingriem kvalitātes standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un darbību ikreiz – kopš 1958. gada.
  • LEGO daļas tiek pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka katrs būvētājs atbilst stingriem drošības standartiem; tas palīdz nodrošināt, ka Avatars ir izturīgs, uzticams un gatavs jautrībai.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO AVATAR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75573 LEGO® Avatar Lidojošie kalni: objekts 26 un RDA Samson – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75573 LEGO® Avatar Lidojošie kalni: objekts 26 un RDA Samson.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75573 LEGO® Avatar Lidojošie kalni: objekts 26 un RDA Samson

Kods: 4040101-5951
Svītrkods: 5702016913781
9099
12999
90,99 €
90,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs