+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni var atveidot klasisku ainu no filmas “Juras laikmeta parks” un izspēlēt paši savus stāstus ar šo kolekcionējamo LEGO® Jurassic World rotaļu komplektu "Dilofozaura slēpnis"​ (76958). Tā ir aizraujoša dāvanas ideja bērniem no 6 gadu vecuma, kas ietver Dilofozaura figūru un būvējamu rotaļu džipu no “Juras laikmeta parka”, kurā ir sēdvieta Denisa Nedrija minifigūrai, kā arī dubļaina minifigūra un dinozaura pēdu nospiedumu dekors. Ir iekļauts arī neliels džungļu modelis ar zīmi “East Dock”, kodžipam apgāzt gluži kā filmā, kā arī Barbasola baloniņa elements radošām rotaļām.

LEGO Builder

Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar iespēju pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Jautras spēles ar dinozauriem!

LEGO® Jurassic World komplektos ir iekļautas veidnētas, būvējamas dinozauru figūras, minifigūras un detalizēti transportlīdzekļi, kas ļauj bērniem izdzīvot ainas no filmām un animācijas seriāla, izspēlēt savus stāstus vai vienkārši būvēt kolekcionējamos modeļus un izlikt tos apskatei.

  • Dinozauru un auto rotaļlietu komplekts. Iedvesmo bērnus atveidot atmiņā paliekošo filmas “Juras laikmeta parks” ainu un radīt pašiem savus stāstus ar šo LEGO® Jurassic Park komplektu “Dilofozaura slēpnis​” (76958).
  • LEGO® minifigūra un dilofozaurs. “Juras laikmeta parka” tēls Deniss Nedrijs, Dilofozaura figūra, kā arī Barbasola bundžiņas elements.
  • Džips un neliels džungļu modelis. Džips ietver sēdvietu minifigūrai, kā arī dubļainu minifigūru un dinozauru pēdu nospiedumu dekoru. Džungļu modelī ir augu elementi un zīme “East Dock”, ko apgāzt.
  • Dāvanas ideja bērniem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo kolekcionējamo rotaļlietu ar 211 detaļām kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu radošiem bērniem, lai būvētu un rotaļātos vienatnē vai kopā ar draugiem.
  • Pārvietojams komplekts ikdienas rotaļām. No klucīšiem būvētais džips ir aptuveni 6 cm augsts, 15 cm garš un 8 cm plats.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajāvar saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • LEGO® Jurassic World klāsts. Te visu vecumu fani atradīs ko piemērotu, lai atveidotu populāras ainas, lomu spēlēs izspēlētu paši savus stāstus vai uzbūvētu modeļus un izliktu tos apskatei.
  • LEGO® kvalitātes zīmogs. LEGO klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tie vienmēr būtu saderīgi un savienojami.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO JURASSIC WORLD zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozaura slēpnis? – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozaura slēpnis?.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76958 LEGO® Jurassic World™ Dilofozaura slēpnis​

Kods: 4040101-6507
Svītrkods: 5702017421933
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-05
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs