+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO® komplekts "Svētku laiks centrālajā ielā" (10308) ir pilns ar Ziemassvētku prieku un papildina populāro LEGO Ziemas ciemata kolekciju. Uzbūvē glītu Ziemassvētku ciematu ar rotaļlietu veikalu, mūzikas veikalu un pircējiem, kā arī veikalu īpašniekus un to omulīgo dzīvokli. Pēc tam uzbūvē tramvaju, kas aizvedīs pircējus mājās pēc patīkami pavadīta laika.
Tālu ziemeļos, pārslu puteņos...
Svētku tramvajs ir lielisks pārvietošanās veids, vai ne? Būvē visas transportlīdzekļa detaļas, tostarp sēdekļus 4 minifigūrām. Modelim var pat piešķirt motoru, pievienojot LEGO Powered Up, savas sliedes un gaismekļus (viss jāiegādājas atsevišķi).
Ziemassvētku prieka dāvāšana.
Izpēti visas rotaļlietu veikala un mūzikas veikala detaļas. Abos ir atrodamas dāvanas, un virs katra veikala ir detalizēts dzīvoklis, kur pēc rosīgas dienas atpūšas veikala īpašnieks. Ir arī tramvaja pietura un bērns, kurš nosūta vēstuli Ziemassvētku vecītim. Komplektācijā iekļauti 4 būvēšanas bukleti, lai ģimene varētu būvēt modeli kopā.
  • Svētku tradīcija. Pavadi laiku kvalitatīvi, veidojot visas būvējamā modeļa "Svētku laiks centrālajā ielā" (10308) detaļas ar rotaļlietu veikalu, mūzikas veikalu, pircējiem, veikalu īpašniekiem un to omulīgajiem dzīvokļiem.
  • Kāp tramvajā! Saliec visas tramvaja detaļas, un tas būs gatavs pārvietot minifigūras. Tramvajs ir izrotāts Ziemassvētku noskaņās, un iekļauti 4 pasažieru sēdekļi.
  • Laiks iepirkties! Dodies uz Ziemassvētku vecīša rotaļlietu un spēļu veikalu un H.Jolly mūzikas veikalu, meklējot rotaļlietas un mūzikas instrumentus, kas drīz piepildīs kāda bērna Ziemassvētku sapņus.
  • Laiks atpūtai. Kad darba diena ir beigusies, veikalu īpašnieki var atpūsties dzīvoklī. Atklāj omulīgas detaļas — egli, dāvanas un gultu rotaļlietu veikalā un vietu vakariņām mūzikas veikalā.
  • 6 minifigūras. Iedzīvini LEGO® Ziemassvētku ciematu ar komplekta minifigūrām. Iekļauti 2 pircēji, bērns, kurš sūta vēstuli Ziemassvētku vecītim, 2 veikalu īpašnieki un tramvaja vadītājs.
  • Saderīgs ar Powered Up. Lai modelis būtu motorizēts, pievieno LEGO® Powered Up un nopērkamās sliedes un apgaismojumu (88011 un 88009 ir jāiegādājas atsevišķi).
  •  Izmēri. Tramvaja aptuvenie izmēri: augstums 10 cm, garums 17 cm, platums 7 cm
  • Pieaugušajiem un ģimenēm. Šis LEGO® komplekts ir daļa no pieaugušajiem paredzētu būvēšanas komplektu klāsta, un to var būvēt kopā ar ģimeni un draugiem vai pasniegt kā dāvanu Ziemassvētku cienītājiem.
  •  Kvalitatīvi materiāli. LEGO® būvēšanas klucīši tiek ražoti no kvalitatīviem materiāliem. Tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  Garantēta drošība. LEGO® detaļu drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā. Tāpēc tās tiek rūpīgi pārbaudītas, un vari būt pārliecināts, ka modelis būs izturīgs.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ICONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10308 LEGO® Icons Svētku laiks centrālajā ielā – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10308 LEGO® Icons Svētku laiks centrālajā ielā.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10308 LEGO® Icons Svētku laiks centrālajā ielā

Kods: 4040101-6537
Svītrkods: 5702017153285
5950
11900
119,00 €
59,50 €
- Cena, pērkot kā otro preci, ja pirmās preces cena ir vienāda vai augstāka
-50% otrai vienādas vai zemākās cenas precei ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs