+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Liec sanēt rotaļu laikam ar LEGO® DUPLO® mācību rotaļlietu bērniem no 2 gadu vecuma “Bišu un stropu kopšana” (10419). Šī dabas rotaļlieta palīdz mazuļiem iemācīties, kā rūpēties par dzīvniekiem un dabu un dzīvot ilgtspējīgi.

Šī praktiskā dabas rotaļlieta bērniem ietver 2 piemīlīgas bišu figūras, bišu stropu ar medus kāres klucīti, ziedu elementus un braucamu kravas auto. Tā pirmsskolas vecuma bērniem iemāca, ka rūpes par ziediem dod bitēm ēdienu, kas tām vajadzīgs, lai radītu gardu medu.

Mazuļi apgūst sīkās motorikas iemaņas, būvējot rotaļu ziedus un liekot tiem augt. Viņi varēs nodoties stundām ilgām rotaļām lomās, iztēlojoties, ka rotaļu bites barojas no nektāra un atgriežas stropā, lai radītu medu. Komplektā ir iekļautas arī divas LEGO DUPLO figūras – bērni var tām palīdzēt novākt medu, salikt to rotaļu kravas auto un braukt uz tirgu.

LEGO DUPLO attīstošās rotaļlietas ļauj pirmsskolas vecuma bērniem dalīties aizraujošos brīžos ar vecākiem un aprūpētājiem.

  • Pirmsskolas vecuma bērnu mācību rotaļlieta. Iemāci bērniem no 2 gadu vecuma to, cik svarīgi ir rūpēties par dabu, ar LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu "Bišu un stropu kopšana".
  • Rosina radošas lomu spēles. Šī mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem ietver 2 LEGO® DUPLO® figūras – vecmāmiņu un bērnu –, kā arī divas bites un stropu.
  • Daudz rotaļas rosinošu elementu. Pirmsskolas vecuma bērni var padzirdīt augus ar lejkannu, uzbūvēt rotaļu ziedu kātus un likt tiem augt, novākt medu un salikt burciņas kravas auto.
  • Būvējama un pārbūvējama rotaļlieta. Pirmsskolas vecuma bērni attīstīs sīkās motorikas iemaņas, pārveidojot kravas auto kravas kasti galdā ar soliem, kur LEGO® DUPLO® figūrām sēdēt un dzert tēju ar medu.
  • Dāvanas ideja mazuļiem. Šī izglītojošā rotaļlieta būs aizraujoša dzimšanas dienas vai citu svētku dāvana pirmsskolas vecuma bērniem, kam patīk dzīvnieku kopšanas komplekti un daba.
  • Kvalitatīvs produkts. Šī LEGO® DUPLO® dzīvnieku komplekta klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Izglītojošas rotaļlietas mazuļiem. LEGO® DUPLO® Pilsētas rotaļu komplekti palīdz pirmsskolas vecuma bērniem iepazīt pasauli, vienlaikus attīstotpašapziņu un sīkās motorikas iemaņas.
  • Izmēri. Kad izkārtots un gatavs rotaļām, šis komplekts ar 22 detaļām ir 12 cm augsts, 44 cm plats un 8 cm dziļš.

10419_lifestyle-65cf419b5fb08.jpg

Radi bērniem interesi par bišu dzīvi

Mazuļi attīsta empātiju, mācās rūpēties par dabu un attīsta sīkās motorikas iemaņas ar šo būvējamo un pārbūvējamo LEGO® DUPLO® rotaļlietu.

10419_hero-65cf41a7324eb.jpg

Būvē, rotaļājies un mācies

Šī jautrā un ātri būvējamā LEGO® dāvana ļauj mazuļiem ieslīgt rotaļās, kuru laikā viņi mācās par bišu dzīvi.

10419_inthebox-65cf41ba40512.jpg

Pārliecinātības par būvēšanas prasmi veidošana

Šīs dzimšanas dienas dāvanas pirmsskolas vecuma bērniem iekļauj viegli lietojamus, vienkārši saliekamus klucīšus būvēšanas prasmju attīstībai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10419 LEGO® DUPLO Town Bišu Un Stropu Kopšana – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10419 LEGO® DUPLO Town Bišu Un Stropu Kopšana.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10419 LEGO® DUPLO Town Bišu Un Stropu Kopšana

Kods: 4040101-6720
Svītrkods: 5702017567457
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs