+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Vadi mazuļa burtu mācīšanos ar LEGO® DUPLO® Pilsēta Kravas auto ar burtiem (10421) – būvēšanas rotaļlietu pirmsskolas vecuma bērniem.

Šī radošā alfabēta rotaļlieta dod daudz radošas mācīšanās. Kad mazuļi piekabei pievieno rotaļu kravas auto un palīdz abām LEGO DUPLO figūrām iekraut un izkraut klucīšus, viņi sāk atpazīt burtus, mācīties krāsas, papildināt vārdu krājumu un attīstīt sīkās motorikas iemaņas.

Iekļauti tādi radoši piederumi kā LEGO DUPLO alfabēta grāmatas elements un skaņas elements, kas rosinās alfabēta dziesmiņas dziedāšanu. Šī izglītojošā rotaļlieta rosina mazuļus radīt radošus stāstus – kāpt rotaļu kravas auto un doties jaunā piedzīvojumā!

Palīdzi mazuļiem doties jaunā, lieliskā piedzīvojumā ar LEGO DUPLO būvēšanas rotaļlietām, kas mazuļu rokās ieliek bezgalīgas rotaļas, pašizpausmi un mācīšanos.

  • Būvēšanas rotaļlieta, kas mazuļiem māca burtus. Kāp LEGO® DUPLO® Pilsētas Kravas auto ar burtiem un dodies alfabēta apgūšanas rotaļās bērniem no 2 gadu vecuma.
  • Mazuļu būvēšanas rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem. Iekļauts braucams kravas auto ar noņemamu piekabi, 2 LEGO® DUPLO® figūras un 26 alfabēta klucīši.
  • Būvē un pārbūvē radošai jautrībai. Mazuļi var sakārtot klucīšus pēc krāsām, iekraut tos kravas auto un izveidot dažādus vārdus, un tad doties braucienā.
  • Radoši piederumi. Iekļauts rotaļu LEGO® DUPLO® skaņas elements, kas pirmsskolas vecuma bērnus rosinās izdziedāt alfabētu, un grāmatas elements, kas rosinās lasīt burtus.
  • Dzimšanas dienas dāvana bērniem no 2 gadu vecuma. Šī izglītojošā rotaļlieta ir dāvanas ideja pirmsskolas vecuma bērniem, kam patīk rotaļu transportlīdzekļi un kas sāk atpazīt burtus.
  • Drošu rotaļu pieredze. Šī LEGO® DUPLO® alfabēta kravas auto komplekta klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Izglītojošas rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem. Iepazīstini pirmsskolas vecuma bērnus ar radošu mācīšanos ar LEGO® DUPLO® rotaļu komplektiem, kur ir varoņu dažādība un pazīstamas ainas.
  • Liela jautrība mazajām rociņām. Šis rotaļu komplekts ar 36 detaļām ietver uzbūvējamu rotaļu kravas auto, kas ir 11 cm augsts, 14 cm garš un 7 cm plats.

10421_lifestyle-65d31e3be612f.jpg

Mācīšanās

Lec iekšā būvējamā un pārbūvējamā LEGO® DUPLO® Kravas auto ar burtiem, lai apgūtu alfabētu aizraujošā veidā.

10421_hero-65d31e4b628a6.jpg

Mācīšanās ir tikpat vienkārša kā A, B un C

Atverot kasti, mazuļi dodas jautrā mācību ceļojumā, kārtojot burtus un kraujot tos kravas automašīnā.

10421_build-65d31e623d207.jpg

Attīstības veicināšana

Daļa no LEGO® DUPLO® dāvanu klāsta ir izstrādāta, lai mācītu krāsu saskaņošanu un burtus un ciparus.

10421_inthebox-65d31e782895d.jpg

Pārliecinātības par būvēšanas prasmi veidošana

Šī dzimšanas dienas dāvana pirmsskolas vecuma bērniem iekļauj viegli lietojamus, vienkārši saliekamus klucīšus būvēšanas prasmju attīstībai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10421 LEGO® DUPLO Town Kravas Auto Ar Burtiem – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10421 LEGO® DUPLO Town Kravas Auto Ar Burtiem.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10421 LEGO® DUPLO Town Kravas Auto Ar Burtiem

Kods: 4040101-6721
Svītrkods: 5702017567464
3599
4499
35,99 €
44,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs