+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ mēn
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Apskati populārā LEGO® DUPLO® komplekta "Ciparu vilciens" jauno, krāsaino versiju! Mazuļi var ciparu klucīšus uzlikt uz vilciena un noņemt no tā, sarindot tos pareizā secībā un izveidot no tiem ciparu sienu. Būvēšanu vēl jautrāku padarīs rotaļu paklājs. Ciparu vilcienam ir kustīgi riteņi, atverams jumts un jaukas figūras, un tas Tavu mazuli aizvedīs uz radošu, attīstošu rotaļu pasauli!

Iepazīsties ar jauno, krāsaino LEGO® DUPLO® “Mans pirmais” komplektu "Ciparu vilciens — mācies skaitīt" (10954). Te ir 10 ciparu klucīši, kurus mazuļi var uzlikt, noņemt, novietot vienu uz otra un šķirot. Komplektā ir arī meitenes, zēna un suņa DUPLO figūras, lai rotaļu un mācīšanās prieks nekad nebeigtos.

Lieliska iepazīšanās ar cipariem pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļi var ciparu klucīšus uzlikt uz vagoniem un noņemt no tiem, sarindot tos pareizā secībā un uzbūvēt no tiem ciparu sienu. Ciparu vilcienam ir kustīgi riteņi, atverams jumts un jauki DUPLO tēli, ar kuriem kopā mazulis nokļūs attīstošu un radošu rotaļu pasaulē!

Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem. LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem piedāvā brīvas rotaļas, kā arī iespēju paust savu radošumu un ar prieku mācīties. Ar DUPLO rotaļu komplektiem vecāki var būvēt kopā ar mazuli un veicināt bērna attīstību.

  • Iepazīstini mazuli ar cipariem ar LEGO® DUPLO® “Mans pirmais” komplektu "Ciparu vilciens — mācies skaitīt" (10954). Leģendārā ciparu vilciena jaunā versija sniedz vēl krāsaināku mācīšanās prieku.
  • Iekļauti 10 ciparu klucīši, kurus var pārvadāt stumjamā vilciena vagonos, kā arī zēna, meitenes un suņa LEGO® DUPLO® figūras, kas iedvesmos radošām lomu spēlēm.
  • Braucot ar vilcienu un pēc tam uzliekot, noņemot, saliekot vienu uz otra un šķirojot ciparu klucīšus, mazuļi pilnveidos sīkās motorikas iemaņas. Atklājot aizvien jaunas rotaļu iespējas, bērni iepazīsies arī ar krāsām un cipariem.
  • Ciparu vilciens ar jaukiem tēliem un krāsainiem, viegli satveramiem klucīšiem ir ideāli piemērots mazuļiem no 18 mēnešu vecuma, bet vecākiem tas sniedz iespēju veicināt pirmsskolas vecuma bērna attīstību.
  • Rotaļu komplekts ir aptuveni 10 cm augsts un 47 cm garš, un to var viegli savienot ar citiem LEGO® DUPLO® komplektiem, lai gūtu iedvesmu aizvien jaunām radošām rotaļām.
  • Uz mazuļiem piemērotā rotaļu paklāja ir rotaļu komplekta pilna izmēra attēli, kuros parādīts, kā jāsavieno detaļas, lai izveidotu vilcienu.
  • Visi LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti ir meistarīgi veidoti ar radošām funkcijām, kas rosina brīvas, attīstošas rotaļas, un vecāki tajās var iesaistīties kopā ar mazuli.
  • LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10954_lifestyle-632942118e4e9.jpg

Rotaļājies un mācies ar ciparu vilcienu

Šis stumjamais vilciens palīdz mazuļiem apgūt krāsas un skaitīšanu, bet draudzīgie tēli veicina sociālās un emocionālās prasmes.

10954_hero-63294228a1bef.jpg

Laipni lūdzam aizraujošajā vilcienā!

23 detaļas bērniem no 18 mēnešiem. Iekļauts stumjams vilciens ar 10 krāsainiem ciparu klucīšiem, 2 figūras un piederumi.

10954_inthebox-632942684058d.jpg

Daudzpusīga rotaļlieta ar plašām iespējām

Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana, un to var savienot ar citiem LEGO DUPLO komplektiem.

Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Ciparu vilciens — mācies skaitīt – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Ciparu vilciens — mācies skaitīt.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10954 LEGO® DUPLO® Creative Play Ciparu vilciens — mācies skaitīt

Kods: 4040101-5127
Svītrkods: 5702016911114
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs