+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ mēn
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstini mazuļus ar iepirkšanās rotaļu ar LEGO DUPLO "Mans pirmais ekoloģisko produktu tirgu" (10983). Šis jaukais zemnieku tirgus ļaus bērniem atdarināt īsto pasauli — viņi svērs preces uz svariem, maksās ar dažādu vērtību rotaļu monētām un nesīs produktus mājās skaistā auduma somiņā.

Izglītojošas rotaļlietas, kas vērš uzmanību jautrībai

Bērni mācīsies par līdzsvaru, ceļot redīsu, zemeņu, citronu un arbūzu rotaļlietas. Visi LEGO DUPLO komplekti ir izstrādāti, lai vairotu pašizpausmi — un šajā katrai ēdiena detaļai ir sava sejas izteiksme, kas rotaļā ienesīs radošumu!

Praktiskas un izglītojošas rotaļlietas mazuļiem

LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērnu rokās nodod nebeidzamu prieku, pašizpausmi un priekpilnu mācīšanos. Šis komplekts veicina interaktīvas rotaļas starp mazuļiem un pieaugušajiem, ļaujot iejusties tirgotāja lomā, kurš pircējam pārdod augļus un dārzeņus. DUPLO spēļu komplekti ļauj vecākiem sekot līdzi mazuļu attīstībai, būvējot un spēlējoties kopā.

  • Zemnieku tirgus rotaļlieta mazuļiem — Iepazīstini mazos būvētājus no 18 mēnešu vecuma ar jautru iepirkšanās spēli — rotaļlietu LEGO DUPLO "Mans pirmais ekoloģisko produktu tirgus" (10983).
  • Daudzveidība dažādām rotaļām — Komplektā iekļauts arbūzs, citrons, redīss un zemene — ar dažādām izteiksmēm — , un pārtikas svariņi, trīs monētas un auduma maisiņš.
  • Radoša rotaļa mazajiem būvētājiem — Mazuļi varēs nosvērt ēdienu uz svariņiem, samaksāt ar monētām un nest pirkumus mājup auduma maisiņā.
  • Dāvana bērniem no 18 mēnešu vecuma — Aprūpētāji, kas vēlas sekot līdzi savu mazuļu attīstībai, var uzdāvināt šo rotaļlietu bērniem, kas dievina iepirkšanās rotaļas.
  • Izmēri — Veikala modelis ir 20 cm augsts, 15 cm plats un 15 cm dziļš. Svariņi ir 16 cm augsti, 19 cm plati un 6 cm dziļi.
  • Vairo iztēli — Paplašini sava mazā būvētāja prieku par ekoloģisku ēdienu ar Augošā burkāna (10981), Augļu un dārzeņu traktora (10982) un Ekoloģiskā dārza (10984) rotaļlietām.
  • Pakāpeniskas norādes — Šajā komplektā iekļautas vienkārši izpildāmas norādes attēlu veidā, un lietotnē LEGO Builder ir pieejama digitāla versija, lai LEGO būvēšanas iesācēji varētu ķerties klāt uzreiz.
  • Izglītojošas rotaļlietas spēlēm un jaunām zināšanām — Šis LEGO DUPLO komplekts palīdz pirmsskolas vecuma bērniem attīstīt sīkās motorikas iemaņas un izzināt augu attīstību, būvējot un spēlējoties kopā ar vecākiem un aprūpētājiem.
  • Nemainīga kvalitāte — LEGO DUPLO rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pilnīga drošība — LEGO DUPLO klucīši un detaļas, kas izmantotas izglītojošās bērnu rotaļlietās, tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10983_lifestyle-6454927840c9c.jpg

Aizraujošs tirgus mazuļu rotaļām

Pirmsskolas vecuma bērni, kuriem patīk veikali, izbaudīs radošu jautrību, izvēloties, sverot un pērkot ekoloģisku pārtiku.

10983_hero-6454928ada1a7.jpg

Jautra pārtikas iegāde

Radošās rotaļās bērni attīsta balansēšanas prasmes, mācās maksāt par precēm un atpazīt skaitļus.

10983_build-64549299be5b6.jpg

Lielākai jautrībai

Kombinējams ar citiem “Mans pirmais” komplektiem un visām izglītojošajām LEGO DUPLO rotaļlietām būvēšanai.

10983_inthebox-645492a4bfd1f.jpg

Vienkārša būvēšana stundām ilgām rotaļām

Viegli satveramie un spilgtie klucīši LEGO DUPLO komplektos ļauj pat pašiem mazākajiem bērniem izbaudīt būvēšanu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10983 LEGO® DUPLO My First Ekoloģisko produktu tirgus – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10983 LEGO® DUPLO My First Ekoloģisko produktu tirgus.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10983 LEGO® DUPLO My First Ekoloģisko produktu tirgus

Kods: 4040101-6170
Svītrkods: 5702017416977
2207
2999
22,07 €
22,07 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs