+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 3+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Mazie piedzīvojumu meklētāji no 3 gadu vecuma atklās neskaitāmus veidus, kā priecāties, izzinot LEGO DUPLO® komplektu "3in1 Māja kokā” (10933). Šis komplekts ir pilns izzināšanas iespēju, un patiesi radošai būvēšanai to var pārbūvēt trīs dažādos veidos.

Mācīšanās rotaļājoties attīsta iztēli

Vispirms bērni uzceļ vareno rotaļu laukumu ar trīs stāviem, garu slidkalniņu un virvju tiltu, ko šķērsot. Ja savelkas lietus mākoņi, modeli var pārveidot mājīgā koka namiņā. Trešais modelis sastāv no divām mājām kokā — katrai no tām ir slidkalniņš — un dārza, kur bērni palīdzēt salasīt augļus un uzcelt tos mājiņā kokā, izmantojot jauko pacēlāju.

Mazuļi mācās rotaļājoties

Šajā komplektā ietilpst plašs tēlu klāsts, ieskaitot vecmāmiņas figūru, četrus bērnus, putnu, kaķi un vāveri, tādēļ vecāki var spēlēties kopā ar savu mazuli un palīdzēt apgūt sociālās iemaņas, kā arī rotaļas grupā. Ar plašo piederumu klāstu mazie būvētāji izdomās nebeidzamus radošus stāstus un izzinās savu pašizpausmi.

  • Jauka mājiņa kokā mazajiem būvētājiem — Mazuļi no 3 gadu vecuma izzinās koku galotnes, attīstīs pašizpausmi un sīkās motorikas iemaņas, spēlēdamies ar LEGO DUPLO® komplektu "3in1 Māja kokā” (10993).
  • Plašs tēlu klāsts — Iekļautas tādas figūras kā vecmāmiņa, četri bērni un trīs dzīvnieki, kā arī daudz piederumu pašizpausmes attīstīšanai, rotaļām grupā un lomu spēlēm.
  • Nebeidzamas rotaļu iespējas — Pirmsskolas vecuma bērni un vecāki kopā pārbūvē trīs dažādas ainas: trīsstāvīgu rotaļu laukumuar slidkalniņu koku galotnēs, mājīgu namiņu kokā un skaistu dārza ainu.
  • Daudz aksesuāru — Mājai kokā ir piknika elementi, lietussargs, skrituļdēlis un ķivere, kā arī rotaļu ķerra un ķirbis, ar ko mazuļiem izspēlēt jautrus dārza darbu stāstus.
  • Dāvana bērniem, kas dievina iztēli raisošas rotaļas — Šī izglītojošā rotaļlieta būs lielisks pirmais LEGO komplekts vai dāvana kādā īpašā notikumā pirmsskolas vecuma bērniem no 3 gadu vecuma.
  • Vieta rotaļām — Galvenais modelis ir 43 cm augsts, 54 cm plats un 22 cm dziļš, tādēļ trīsstāvīgajā namiņā kokā ir gana daudz vietas, ko izzināt mazajiem pirkstiņiem.
  • Digitālas būvēšanas pamācības radošai būvēšanai — Lietotnē LEGO Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Mācīšanās rotaļājoties — Visi LEGO DUPLO® komplekti ir rūpīgi izstrādāti, lai ieinteresētu pirmsskolas vecuma bērnus un palīdzētu attīstīt sociālās, motorikas un radošās prasmes.
  • Nodrošināta kvalitāte — LEGO DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Droša pieredze — LEGO DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10993_lifestyle-645494277a862.jpg

Nebeidzams prieks ar iespējām bagātu komplektu

Mazuļi iztēlojas piedzīvojumus brīvā dabā, būvējot un pārbūvējot šo “trīs vienā” koka māju konstruktoru komplektu.

10993_hero-6454942e7b12e.jpg

Liela jautrība piedzīvojumu meklētājiem

Šis krāsainais komplekts ar daudzām rosinošām detaļām pirmsskolas bērniem nodrošina stundām ilgas rotaļas brīvā dabā.

10993_inthebox-6454943b3ddbb.jpg

Komplektā iekļauti dažādi tēli

Komplektā ir vecmāmiņas, 4 bērnu un 3 dzīvnieku figūras, kas palīdz bērniem attīstīt pašizpausmi un rotaļu prasmes grupā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10993 LEGO® DUPLO® Town 3in1 Māja kokā – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10993 LEGO® DUPLO® Town 3in1 Māja kokā.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10993 LEGO® DUPLO® Town 3in1 Māja kokā

Kods: 4040101-6359
Svītrkods: 5702017417714
4999
9999
99,99 €
49,99 €
- Cena, pērkot kā otro preci, ja pirmās preces cena ir vienāda vai augstāka
-50% otrai vienādas vai zemākās cenas precei ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs