+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CLASSIC
Izcelsmes valsts: Austrija

Par preci

Dodiet vaļu savam radošumam, spēlējoties ar LEGO Classic Green Baseplat (11023) komplektu. Šī lielā 25 x 25 cm LEGO flīze ar 32 x 32 izciļņiem paver durvis uz pasauli, kas ir pilna ar radošām iespējām. Šis zaļais ainavas elements ir stabils pamats, lai celtu visu, par ko sapņo bērni – no dārziem un mežiem līdz svešām planētām. Modeļi stingri pielīp pie flīzēm, tāpēc pēc būvniecības jautrības beigām tos var droši pārvietot uz citu vietu un izstādīt.

Produkta īpašības:

  • Pamats radošai spēlei - 32 x 32, ļauj uzbūvēt dažādus LEGO modeļus.

  • Izturīgs - pateicoties 1024 vienmērīgi izvietotiem izvirzījumiem, modeļi, kas veidoti no LEGO klucīšiem, stingri turas pie flīzēm.

  • Neierobežota pasaule, pilna ar radošām iespējām - bērni var būvēt visu, ko vēlas, no dārziem un mežiem līdz kosmosa ainavām.

  • Izmērs: 25 x 25 cm

  • Nav nepieciešamas nekādas instrukcijas - pamatplāksne piedāvā daudzas iespējas ilgstošai, izdomas bagātai spēlei tieši no kastes.

  • LEGO Classic komplekti attīsta bērnos roku prasmes un spēju radoši domāt.

  • LEGO komplekti atbilst stingriem nozares standartiem. Tie ir konsekventi, sader kopā un ļauj veidot interesantus modeļus.
  • LEGO Classic komplekti tiek rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību globālajiem drošības un kvalitātes standartiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CLASSIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 11023 LEGO® Classic Zaļa būvpamatne – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 11023 LEGO® Classic Zaļa būvpamatne.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

11023 LEGO® Classic Zaļa būvpamatne

Kods: 4040101-5427
Svītrkods: 5702017184265
719
899
7,19 €
7,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs