+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CLASSIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini mazos auto entuziastus no 5 gadu vecuma ar LEGO® Classic būvēšanas un rotaļu komplektu "Radošie transportlīdzekļi". Šis krāšņo auto būvēšanas komplekts ietver būvēšanas klucīšu un detaļu miksli, kā arī vienkāršas instrukcijas, kā uzbūvēt krāsainus transportlīdzekļus, ko bezgalīgi pārbūvēt.

Ar 900 būvēšanas klucīšiem, īpašām detaļām un 52 riteņiem, kā arī viegli izpildāmām pamācībām, bērni var uzbūvēt rotaļu policijas auto, saldējuma busiņu, kvadriciklu, frontālo iekrāvēju, autofurgonu, bezceļu auto un limuzīnu. Tad, liekot lietā dažādu dizainu idejas, aizraujošas detaļas un krāšņas dekorācijas, bērni transportlīdzekļus var pārbūvēt jaunos, aizraujošos veidos. Attīstoties radošajām būvēšanas spējām, bērni var izmēģināt paši savus dizainus. Komplektā ir iekļautas 10 radošas idejas, ar ko raisīt brīvās būvēšanas jautrību. Instrukcijas atradīsi arī lietotnē LEGO Builder, kas bērniem ļauj tuvināt un grozīt modeļus, kā arī sekot līdzi progresam.

LEGO Classic rotaļlietas ir ideju un iedvesmas pilnas un ļauj vecākiem piedalīties būvēšanas priekā, kā arī sekot līdzi bērnu attīstībai.

  • Auto būvēšanas rotaļlieta bērniem. Mazie auto entuziasti var uzbūvēt un pielāgot paši savus transportlīdzekļus ar LEGO® Classic komplektu "Radošie transportlīdzekļi" zēniem un meitenēm no 5 gadu vecuma.
  • Kravas un vieglo auto LEGO® komplekti. Ar būvēšanas klucīšiem bērni var uzbūvēt policijas auto, saldējuma busiņu, kvadriciklu, frontālo iekrāvēju, autofurgonu, bezceļu auto un limuzīnu.
  • Iedvesmo jaunos būvētājus. Īpašas detaļas, tostarp 52 riteņu komplekti, un vienkāršas, detalizētas instrukcijas iedrošinās bērnus pielāgot savus transportlīdzekļus.
  • Bezgalīgs radošums. Iekļautas 10 idejas, ar ko iesākt būvēšanas jautrību, lai bērni var pacelt radošo būvēšanu nākamajā līmenī.
  • LEGO® auto dāvana. Bērni, kuriem patīk policijas auto, celtniecības kravas auto, limuzīni un citi transportlīdzekļi, priecāsies saņemt šo būvēšanas klucīšu komplektu kā dāvanu dzimšanas dienā, citos svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Radīts mazajiem būvētājiem. Viegli izpildāmās instrukcijas ar attēliem paātrina būvēšanas procesu, un, lai jautrību izvērstu vēl vairāk, bērni šo komplektu var apvienot ar komplektiem 11034, 11035 un 11037 (jāiegādājas atsevišķi).
  • Klucīši, kas nostiprina prasmes. LEGO® Classic komplekti mazajiem būvētājiem dāvā bezgalīgas rotaļu un radošas pašizpausmes iespējas.
  • Auto būvēšanas komplekts ar 900 detaļām. Limuzīna modelis ir 9 cm garš, taču transportlīdzekļi var gan izplesties, gan sarukt, atkarībā no mazā būvētāja vēlmēm.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CLASSIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 11036 LEGO® Classic Radošie Transportlīdzekļi – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 11036 LEGO® Classic Radošie Transportlīdzekļi.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

11036 LEGO® Classic Radošie Transportlīdzekļi

Kods: 4040101-6726
Svītrkods: 5702017583020
5039
6299
50,39 €
62,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs