+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ARCHITECTURE
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Cildini Japānā godātās celtnes ilgmūžību un diženumu ar šo LEGO® Architecture apskates modeli "Himedži pils" (21060). Nokļūsti Himedži pilsētā, neizejot no mājām – LEGO stilā atveido tādas autentiskas detaļas kā pils torņus, celiņus un asimetriskās sienas. Noņem galvenās ēkas jumtu un apskati vienkāršotu interjera dizaina interpretāciju.

Modelis visiem gadalaikiem

Šis modelis izceļ pils apjomīgās platības otro stāvu un ietver 4 uzbūvējamus ķirškokus – divus ar zaļām lapotnēm un divus ar rozā ziediem – lai dārzu varētu izrādīt pilnā pavasara ziedonī. Kārbā un lietotnē LEGO Builder atradīsi detalizētas pamācības, kas vadīs tavu aizraujošo un radošo pieredzi.

Ideja dāvanai

Šis no klucīšiem būvētais kolekcijas komplekts ir daļa no LEGO Architecture komplektu sērijas pieaugušajiem, kam patīk radoši hobiji. Tas būs lieliska balva pašam sev un iespaidīga dāvana arhitektūras lietpratējam, Japānas vēstures vai ceļojumu entuziastam.

  • LEGO® Architecture būvējamais komplekts "Himedži pils" (21060) pieaugušajiem. Uzbūvē apzinātību. Uzbūvē vēsturi. Uzbūvē Japānā lielākās pils modeli no LEGO klucīšiem savās mājās.
  • Autentiskas detaļas. Atveido tādas pils raksturīgās iezīmes kā torņus un celiņus. Noņem galvenās ēkas virspusi un apskati vienkāršotu interjera izkārtojumu.
  • Izvēlies gadalaiku. Modelis ietver pils dārzu LEGO® klucīšu interpretāciju, tostarp četrus uzbūvējamus ķirškokus, no kuriem divi ir ar zaļām lapotnēm, un divi – ar rozā ķiršu ziediem.
  • Ideja dāvanai. Palutini sevi vai uzdāvini šo uzbūvējamo modeli radošam draugam, kurš pabijis vai plāno aizceļot uz Himedži pili, vai ir arhitektūras, Japānas vēstures un ceļošanas entuziasts.
  • Būvēšanai un apskatei. Modelis ir aptuveni 19 cm augsts, 32 cm plats un 27 dziļš.
  • Radoša būvēšana. Būvēšanas komplektā ir 2 125 detaļas, un tas piedāvā būvēšanas izaicinājumu, kas sniegs īstu labsajūtu un gandarījumu.
  • Detalizētas pamācības. Būvēšanas pamācības meklē lietotnē LEGO® Builder un iekļautajā bukletā, kas ietver arī interesantus faktus par Himedži pili un interviju ar šī modeļa dizaineru.
  • Kolekcionējami LEGO® komplekti pieaugušajiem. Šis LEGO Architecture pils modeļa komplekts ietilpst izcili kvalitatīvu būvēšanas komplektu sērijā, kas veidota pieaugušajiem, kuri novērtē praktiskus hobijus.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un droši.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ARCHITECTURE zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21060 LEGO® Architecture Himedži pils – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21060 LEGO® Architecture Himedži pils.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21060 LEGO® Architecture Himedži pils

Kods: 4040101-6465
Svītrkods: 5702017417721
12720
15900
127,20 €
159,00 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs