+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO IDEAS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Fokusējies un atveido klasisku dizainu. Šis kolekcionējamais LEGO® komplekts pieaugušajiem, kurā ir reālistisks, no klucīšiem būvēts Polaroid OneStep SX-70 fotoaparāta (21345) modelis, ir vislabākā dāvana fotogrāfiem un kameru entuziastiem.

Pavadi laiku pilnvērtīgi, atveidojot tādas leģendāras detaļas kā vizieri, krāsu spektru un ekspozīcijas kompensācijas skalu, un pievieno uzlīmes ar autentiskiem grafiskiem elementiem. Uzbūvē Polaroid Time-Zero Land fotofilmpaku ar trim ilustrētām “fotogrāfijām”, tostarp vienu, kurā attēlots Polaroid fotoaparāta izgudrotājs Edvīns H. Lends. Izvēlies foto, ielādē to fotoaparātā, nospied sarkano slēdzi un foto tiks izstumts gluži kā no īsta fotoaparāta.

Būvēšanas instrukcijas meklē kārbā un lietotnē LEGO Builder – tās tevi pavadīs katrā pilnvērtīgās un radošās būvēšanas pieredzes solī. Šis LEGO Ideas modelis ir daļa no rūpīgi atlasīta, augstākās kvalitātes LEGO būvēšanas komplektu klāsta pieaugušajiem. Lai arī kāda būtu tava aizraušanās, tevi jau gaida ar to saistīts būvēšanas projekts.

  • Kolekcionējams LEGO® komplekts, kas ir aizraujoša, nostalģiska dāvana fotogrāfiem. Uzbūvē pats savu no klucīšiem būvētu leģendārā Polaroid OneStep SX-70 fotoaparāta (21345) repliku ar šo LEGO komplektu pieaugušajiem.
  • Ar fotografēšanu saistīta dāvana fotoaparātu entuziastiem. Dizaina detaļas ietver vizieri, krāsu spektru, ekspozīcijas kompensācijas skalu, uzlīmi “Polaroid Land Camera” un uzlīmi “OneStep” vai “1000” pēc izvēles.
  • Uzbūvējama Time-Zero Supercolor SX-70 Land fotofilmpaka. Pakā ir trīs ilustrēti “foto” ar Polaroid fotoaparāta izgudrotāju Edvīnu H. Lendu, LEGO® māju un dizainera-entuziasta māsu, kura iedvesmoja šī komplekta tapšanu.
  • Darbojas kā īsts senlaicīgs Polaroid fotoaparāta modelis. Ielādē vienu no “foto” kamerā un nospied sarkano slēdzi, lai to izstumtu.
  • Ideja dāvanai fotografēšanas entuziastiem. Palutini sevi vai sarūpē šo LEGO® komplektu pieaugušajiem dzimšanas dienā, vai uzdāvini kā pārsteigumu.
  • Pakāpeniskas instrukcijas. Iekļauts ilustrēts buklets ar intervijām ar komplekta dizaineru-entuziastu un LEGO® dizaineriem, kā arī pievienotas ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs radošajā būvēšanas procesā.
  • LEGO® fanu izvēle. Šis pieaugušajiem paredzētais būvējamais komplekts ir daļa no daudzveidīgu LEGO Ideas modeļu klāsta, ko radījuši dizaineri-entuziasti, par kuriem balsojuši LEGO fani un ko ražojis uzņēmums LEGO Group.
  • Ar lepnumu izliec apskatei. Uzbūvēta Polaroid fotoaparāta modeļa augstums šajā komplektā ar 516 detaļām ir 9 cm, platums 9 cm un dziļums 15 cm.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO IDEAS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21345 LEGO® Ideas Polaroid OneStep SX-70 Fotoaparāts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21345 LEGO® Ideas Polaroid OneStep SX-70 Fotoaparāts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21345 LEGO® Ideas Polaroid OneStep SX-70 Fotoaparāts

Kods: 4040101-6733
Svītrkods: 5702017599113
7759
9699
77,59 €
96,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs