+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Mazie būvētāji un aizrautīgi dzīvnieku mīļotāji no 7 gadu vecuma var doties lietusmeža biezoknī un atveidot aizraujošus stāstus ar LEGO Creator 3in1 būvēšanas komplektu "Eksotisks papagailis" (31136). Tajā ir iekļauts krāsains papagailis, kas sēž koka zarā, un tam ir pilnībā grozāms ķermenis, kā arī kustīgi spārni un aste.

“Trīs vienā” rotaļlietas rosina radošu prieku

Ar šo fantastisko LEGO 3in1 komplektu bērni var uzbūvēt 3 dažādus eksotiskus rotaļu dzīvniekus. Viņi var uzbūvēt eksotisku papagaili, kas sēž koka zarā, bet pēc tam pārbūvēt to par rotaļīgu zivi, kas peld jūrā, vai šķelmīgu vardi ar kustīgām kājām.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO faniem

Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • “Trīs vienā” eksotisko dzīvnieku rotaļlietas. Bērni no 7 gadu vecuma var nokļūt lietusmežā ar LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Eksotisks papagailis" (31136), kurā ir iekļauts papagailis, zivs un varde.
  • Neierobežotas rotaļu iespējas. Dzīvnieku fani var atveidot dažādus stāstus ar papagaili, kas sēž koka zarā, zivi, kas peld jūrā, un rotaļīgu vardi.
  • Kustīgi modeļi. Papagailis koka zarā var pagriezties, un tam ir kustīgi spārni un aste; zivs spuras var pacelt uz augšu vai nolaist uz leju; vardei ir kustīgas kājas.
  • Vienkārša būvēšana. Ar šo rotaļu komplektu, kurā ir 253 detaļas, mazie būvētāji no 7 gadu vecuma var izbaudīt aizraujošu būvēšanu un rotaļas, un tas būs arī lieliska balva vai dzimšanas dienas dāvana.
  • Rotaļājies, esot ceļā. Rotaļu papagailis ir aptuveni 22 cm augsts, 11 cm garš un 12 cm plats — tieši tik liels, lai bērni varētu to ērti paņemt līdzi visās savās gaitās.
  • Vairāk “trīs vienā” jautrības. Meklē arī citus LEGO Creator 3in1 komplektus, tostarp "Kosmosa laineris" (31134), "Pludmales busiņš" (31138) un "Omulīgā māja" (31139).
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31136_lifestyle-64549d7649de1.jpg

3 eksotiski dzīvnieki 1 komplektā

Bērni dodas piedzīvojumos tropiskā lietusmežā ar LEGO Creator komplektu, kurā ir iekļauts rotaļu papagailis, zivs un varde.

31136_hero-64549d86d8a30.jpg

Aizraujoši piedzīvojumi lietusmežā

Krāsainais LEGO rotaļu komplekts ļauj bērniem no 7 gadu vecuma attīstīt būvēšanas un stāstīšanas prasmes ar 3 eksotiskiem dzīvniekiem.

31136_build-64549d977b09e.jpg

Aizrautīga LEGO būvēšana pirms lomu spēļu jautrības

Bērni priecājas par būvēšanas uzdevumu pirms bezgalīgām rotaļu iespējam ar 3 kustīgiem dzīvniekiem.

31136_inthebox-64549db141bca.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt savu progresu, tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO Builder.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31136 LEGO® Creator Eksotisks papagailis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31136 LEGO® Creator Eksotisks papagailis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31136 LEGO® Creator Eksotisks papagailis

Kods: 4040101-6178
Svītrkods: 5702017415895
2073
2699
20,73 €
20,73 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs