+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iztēles bagāti bērni no 7 gadu vecuma nokļūs pasaku zemē, kur gaida aizraujoši piedzīvojumi ar “trīs vienā” būvēšanas komplektu "Maģiskais vienradzis" (31140). Komplektā ir iekļauts rotaļu vienradzis ar zelta krāsas ragu, krāsainu asti un kustīgām kājām un nagiem. To var novietot 2 dažādās pozīcijās: stāvus uz 4 kājām vai arī leģendārajā pozā stāvus uz 2 pakaļkājām, un figūru var izlikt apskatei uz varavīksnes pamatnes.

Uzbūvē krāsainus dzīvniekus no LEGO klucīšiem

Pasakaini piedzīvojumi nekad nebeigsies ar 3 dažādiem maģiskiem radījumiem, ko mazie būvētāji var izveidot ar šo LEGO Creator 3in1 komplektu. Viņi var uzbūvēt kustīgu maģisko vienradzi, pārbūvēt to par kustīgu rotaļu jūraszirdziņu ar jūras dzelmes pamatni vai arī par kustīgu maģisko pāvu ar krāsainu asti. Var arī klucīšus izmantot, lai radītu citus burvīgus radījumus.

Lietotne LEGO Builder

Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • 3 maģiski radījumi 1 komplektā. Ar LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Maģiskais vienradzis" (31140) mazie būvētāji var uzbūvēt un pārbūvēt 3 dažādus krāsainus modeļus.
  • Vērtīgas rotaļas ilgam laikam. Bērni var izbaudīt aizraujošus stāstus ar 3 dažādām ainām pasaku zemē: rikšot pa varavīksni kopā ar maģisko vienradzi, peldēt jūrā kopā ar jūraszirdziņu vai rotaļāties ar pāvu.
  • Kustīgi modeļi. Visiem 3 radījumiem ir kustīgas ķermeņa daļas: vienradzim ir kustīgas kājas un nagi; jūraszirdziņamir kustīga aste, spuras un galva; pāvam ir kustīga aste un acis.
  • Rotaļām un apskatei. Visus 3 izturīgos maģiskos dzīvniekus var ērti izlikt apskatei: vienradzi uz varavīksnes pamatnes, jūraszirdziņu uz jūras dzelmes pamatnes, bet rotaļu pāvu uz 2 kājām.
  • Aizraujoša būvēšana. Šajā rotaļu komplektā ir 145 detaļas, un bērniem no 7 gadu vecuma patiks būvēšanas process, pēc kura var sākties iztēles bagātas rotaļas. Komplekts būs lieliska pārsteiguma, dzimšanas dienas vai svētku dāvana.
  • Rotaļas,esot ceļā. Maģiskais vienradzis ir aptuveni 13 cm augsts, un ar to bērni var gan rotaļāties mājās, gan ielikt somā un paņemt līdzi, dodoties ceļā.
  • Vēl vairāk “trīs vienā” jautrības. Meklē arī citus LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektus, tostarp "Retro motocikls" (31135), "Eksotisks papagailis" (31136) un "Pludmales busiņš" (31138).
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31140_lifestyle-64549ed97132d.jpg

3 mītiski dzīvnieki 1 komplektā

Šis krāsainais LEGO rotaļu komplekts ļauj bērniem izbaudīt 3 dažādas būvēšanas un rotaļu pieredzes ar mītiskiem dzīvniekiem.

31140_hero-64549ee2afe61.jpg

Bezgalīga jautrība tāltālā zemē

Bērni no 7 gadu vecuma var būvēt Maģisko vienradzi, un tad pārbūvēt par jūras zirdziņu vai pāvu, lai izspēlētu dažādus stāstus.

31140_build-64549ef28d7de.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt savu progresu, tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO Builder.

31140_inthebox-64549f03f41cb.jpg

Lieliska dāvana LEGO faniem

Rotaļu komplekts ļauj radošiem bērniem izsapņot stāstus un ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai ikdienā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31140 LEGO® Creator Maģiskais vienradzis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31140 LEGO® Creator Maģiskais vienradzis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31140 LEGO® Creator Maģiskais vienradzis

Kods: 4040101-6182
Svītrkods: 5702017415932
879
1099
8,79 €
10,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs