+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Radoši bērni no 6 gadu vecuma var aizceļot uz maģisku zemi ar priekpilniem stāstiem šajā “trīs vienā” Sarkanā pūķa (31145) rotaļu dzīvnieku būvēšanas komplektā. Tajā ir draudzīgs rotaļu pūķis ar lielām acīm un kustīgām rokām, plaukstām, spārniem, kājām, pēdām, galvu un muti, tādēļ bērni var izvēlēties, kā ar to rotaļāties un izlikt apskatei.

Šis LEGO® Creator komplekts dod bērniem neierobežotu rotaļu iespēju pasauli ar trīs dažādiem rotaļu dzīvniekiem, ko uzbūvēt ar vienu un to pašu klucīšu komplektu. Viņi var uzbūvēt kustīgu rotaļu pūķi, pārveidot to par fēniksu ar krāšņām spalvām, par zivi ar kustīgām spurām, vai izveidot paši savu LEGO dzīvnieku.

LEGO® Creator “trīs vienā” rotaļlietas ir lieliskas dāvanas bērniem – katrā kārbā ir 3 dažādi modeļi, ko uzbūvēt. Bērni priecāsies būvēt, pārbūvēt un būvēt no jauna. “Trīs vienā” komplekti dod prieku neskaitāmu stundu garumā un piedāvā modeļu klāstu, kas ataino bērnu lielākās aizraušanās, tostarp superātrus transportlīdzekļus, apbrīnojamus dzīvniekus un detalizētas pilsētu ainas.

  • Trīs maģiski rotaļu dzīvnieki vienā komplektā. Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var uzbūvēt un pārbūvēt trīs dažādus krāšņus modeļus no viena un tā paša klucīšu komplekta šajā LEGO® Creator rotaļu komplektā "Sarkanais pūķis".
  • Bezgalīgas rotaļu iespējas. Bērni var izbaudīt aizraujošus stāstus ar trīs dažādiem rotaļu dzīvniekiem: lidošanu ar pūķi, piedzīvojumus debesīs ar fēniksa modeli un peldēšanu ar rotaļu zivi.
  • Kustīgas dzīvnieku figūras. Katram modelim ir kustīgas ķermeņa daļas: pūķis varkustināt rokas, plaukstas, spārnus, kājas, pēdas, galvu un muti, fēnikss var kustināt spārnus, bet zivs – spuras.
  • Apskates modeļi. Pēc rotaļām bērni visus trīs LEGO® dzīvnieku modeļus var izlikt apskatei individuāli.
  • Dāvanas bērniem. Šī “trīs vienā” rotaļlieta dod aizraujošu būvēšanas un rotaļu pieredzi mazajiem būvētājiem un to var uzdāvināt kā pārsteigumu vai dāvanu ķīniešu Jaunajā gadā.
  • Vairāk “trīs vienā” jautrības. Izvērs “trīs vienā” prieku ar citiem komplektiem LEGO® Creator klāstā (jāiegādājas atsevišķi), tostarp vareniem dzīvniekiem, aizraujošiem auto un detalizētām pilsētu ainām.
  • LEGO® Creator rotaļlietas. Ikviens “trīs vienā” komplekts ļauj bērniem uzbūvēt trīs dažādus modeļus, ko iedvesmojušas viņu lielākās aizraušanās – dzīvniekus, transportlīdzekļus un detalizētas pilsētu ainas.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Šajā LEGO® būvēšanas komplektā ir 149 detaļas, un tas ietver uzbūvējamu sarkano pūķi, kas ir 12 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31145 LEGO® Creator Sarkanais Pūķis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31145 LEGO® Creator Sarkanais Pūķis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31145 LEGO® Creator Sarkanais Pūķis

Kods: 4040101-6734
Svītrkods: 5702017584942
879
1099
8,79 €
10,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs