+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedvesmo iztēles bagātas spēles ar LEGO® Creator Retro kameras (31147) “trīs vienā” būvēšanas komplektu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma. Šī leģendārā rotaļu kamera ietver kustīgu lēcu, pogas, ar ko uzņemt foto, atveramu aizmuguri, kur ielikt no klucīšiem būvētu fotofilmu, un daudzkrāsainu auduma lenci pārnēsāšanai. Ir iekļautas arī 6 uzlīmes, ko bērni var pievienot filmiņai, lai simbolizētu foto.

Šis LEGO® Creator “trīs vienā” rotaļu komplekts dod bērniem iespēju izbaudīt trīs dažādas būvēšanas un rotaļāšanās pieredzes ar vieniem un tiem pašiem klucīšiem. Viņi var uzbūvēt rotaļu fotokameru, tad pārveidot to par retro videokameru vai retro televizoru ar antenu. Visi trīs modeļi ir aizraujoši apskates objekti, ko bērni var nolikt uz plauktiem.

LEGO Creator “trīs vienā” rotaļlietas ir lieliskas dāvanas bērniem, un katrā kārbā ir trīs modeļi. Bērni būs sajūsmā, būvējot, pārbūvējot un pārbūvējot vēlreiz. “Trīs vienā” komplekti piedāvā modeļu klāstu, kas ataino bērnu lielākās aizraušanās, tostarp ātrus transportlīdzekļus, varenus dzīvniekus un detalizētas pilsētu ainas.

  • 3 retro rotaļlietas 1 kārbā. Zēni un meitenes no 8 gadu vecuma var uzbūvēt un pārbūvēt 3 dažādas retro ierīces, izmantojot vienus un tos pašus klucīšus šajā LEGO® Creator Retro kameras “trīs vienā” komplektā.
  • Neierobežotas radošu rotaļu iespējas. Bērni var izsapņot paši savus jautrības pilnos stāstus ar trīs dažādiem retro modeļiem: fotokameru, videokameru un televizoru.
  • Funkcijām bagāta “trīs vienā” rotaļlieta. Rotaļu kamerai ir kustīga lēca, nospiežamas pogas, fotofilma, ko ielikt tās aizmugurē, un lence, taču videokamerai ir atverama daļa filmēšanai, bet TV ir antena.
  • Apskates modeļi. Kad rotaļu laiks galā, bērni katru no trim LEGO® retro modeļiem var izlikt apskatei.
  • Ar fotografēšanu saistītas dāvanas. Šī “trīs vienā” rotaļlieta dod aizraujošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma, un to var uzdāvināt vienkārši tāpat vai kā pārsteiguma dāvanu.
  • 6 uzlīmes katrai retro rotaļlietai. Komplektā ir iekļautas 6 uzlīmes, ko bērni var pievienot katrai “fotogrāfijai”: ziedi, suns, žirafe, kemperis, skrituļslida un motocikls.
  • Vairāk “trīs vienā” jautrības. Izvērs “trīs vienā” prieku ar citiem komplektiem LEGO® Creator klāstā (jāiegādājas atsevišķi), tostarp vareniem dzīvniekiem, aizraujošiem auto un detalizētām pilsētu ainām.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Šajā LEGO® būvēšanas komplektā ir 261 detaļa, un tas ietver uzbūvējamu bērnu rotaļu kameru, kas ir 7 cm augsta, 13 cm plata un 8 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31147 LEGO® Creator Retro Kamera – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31147 LEGO® Creator Retro Kamera.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31147 LEGO® Creator Retro Kamera

Kods: 4040101-6736
Svītrkods: 5702017584966
1759
2199
17,59 €
21,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs