+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Radi dizainus pēc sirds patikas ar lielisko komplektu “DOTS papildinājumi — 2. sērija”! Veido neskaitāmus rakstus un kombinācijas ar šiem īpatnējiem elementiem, tostarp mirdzošu spīdumu un interesanto rotājumu elementiem. Pievieno tos savam LEGO® DOTS rokassprādžu vai istabas rotājumu komplektiem, radoši izpaužoties. Vai esi gatavs paplašināt radošuma robežas? Veido aizraujošus modeļus vēl un vēl — nav iespējams rotāt savu dzīvi nepareizi! #dotyourworld

Bērniem un māksliniecisku rokdarbu faniem patiks šis lieliskais LEGO® DOTS komplekts “DOTS papildinājumi — 2. sērija” (41916)! Šie īpaši viegli lietojamie papildu elementi ir saderīgi ar visiem dažādajiem LEGO DOTS komplektiem, un bērni var tos izmantot, lai radoši papildinātu savus dizainus un pieskaņotu tos savam tērpam, garastāvoklim vai telpas interjeram.

Radošuma papildu iepakojums. Šajā mazajā, bet ietilpīgajā iepakojumā ir 109 krāsaini elementi, tostarp 20 mirdzoši elementi ar spīdumiem un 10 īpaši apdrukāti elementi no 16 elementu klāsta — tātad iepakojumā tevi gaida pārsteigums! Tādējādi bērni var izrotāt savus draudzības rokassprādžu komplektus vai istabas iekārtojuma priekšmetus un pilnveidot savas iztēles prasmes.

Piešķir papildu jautrību rokdarbiem. Šī nelielā komplekta galvenā priekšrocība ir iespēja bērniem darboties vēl radošāk un izrotāt savas LEGO DOTS rotaļlietas pēc sirds patikas, pieskaņojot tās draugu veidotajiem dizainiem, kā arī parādīt savus unikālos dizainus. Šie komplekti ir lieliska neliela dāvana Ziemassvētkos, izklaidējoša velte dzimšanas dienā, kā arī lielisks papildu pirkums kopā ar jebkuru citu DOTS komplektu.

  •  Veicini bērna aizraušanos ar radošiem rokdarbiem ar šo elementu iepakojumu, kurā ir 79 elementi 4 krāsās, 20 mirdzoši elementi ar spīdumiem un 10 no kopā 16 elementiem ar emocijzīmju rotājumiem (kuri no tiem būs tavā iepakojumā, tas būs pārsteigums!).
  •  Iztēle kā uz delnas! Bērni var ļaut vaļu savām dizaina un pašizpausmes prasmēm, veidojot rotājumus ar šiem jaukajiem elementiem. Var smelties iedvesmu no dažādām LEGO® DOTS rotaļlietām vai radīt savas unikālās idejas.
  •  Krāsainie komplekta (41916) “DOTS papildinājumi — 2. sērija” elementi ir lieliski piemēroti jaunu dizainu veidošanai ar dažādām DOTS rotaļlietām vai citiem LEGO® komplektiem kā aizraujoši un vienkārši rokdarbi bērniem.
  •  Ikvienam rokdarbu un pašdarinātu lietu fanam patiks iespēja pievienot šo komplektu “DOTS papildinājumi — 2. sērija” (41916) jau esošajiem komplektiem. Jaunās krāsas un izrotātie elementi būs jautra ikdienas vai papildu dāvaniņa zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma.
  • Šis jaukais, nelielais un pavisam viegli pārnēsājamais radošais rotaļlietu iepakojums ir lieliski piemērots, lai mazie dizaineri varētu papildināt savus modeļus un pēc tam izlikt apskatei jaunos rokassprādžu vai telpu dekoru dizainus.
  •  Nebeidzamas jautrības un radošuma dzinējspēks būs bērna iztēle! Rotaļlietas bez baterijām veicina bērna iztēles rosināto rotaļu prasmes un sniedz prieku par paša spēkiem radīto.
  •  Atver iepakojumu un ļauj vaļu radošumam! Šis komplekts ar daudzām jaunām krāsām un skaisti rotātiem elementiem var kļūt par pamatu dažādiem aizraujošiem rokdarbiem, bērniem pievienojot elementus jebkuram citam DOTS istabas iekārtojuma vai aproču darināšanas komplektam.
  •  Sniedz bērniem iespēju izveidot lieliskus rokdarbus ar LEGO® DOTS komplektiem. Šis aizraujošais rokassprādžu un telpu dekoru papildinājumu komplekts sniedz brīvu iedvesmu dizainam, lai veicinātu bērna radošumu un pārliecību par saviem spēkiem.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši un elementi atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® klucīši un elementi tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena bērniem paredzētā būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41916 LEGO® Dots papildinājumi — 2. sērija – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41916 LEGO® Dots papildinājumi — 2. sērija.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41916 LEGO® Dots papildinājumi — 2. sērija

Kods: 4040101-4670
Svītrkods: 5702016668599
299
499
2,99 €
4,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs