+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izveidot, rādīt, atkārtot. Uzdāviniet šo LEGO DOTS Sewing Edge (41955) komplektu, rokdarbu vai modes cienītājam. Radoša izklaide sākas, tiklīdz atverat kastīti.

Produkta īpašības:

  • Bērni var pilnveidot savu iztēli un dizaina prasmes, spēlējoties ar šo komplektu, kas sastāv no 6x6 elastīgas pamatnes un vairāk nekā 90 krāsainām flīzēm bezgalīgai radošumam.
  • Šis komplekts ir paredzēts oriģinalitātes izkopšanai. Bērni var arī izmantot kādu no LEGO DOTS izvēles DOTS somām (nopērkamas atsevišķi), lai paplašinātu savu dizainu.
  • Lieliska dāvana bērniem no 8 gadu vecuma. Amatniecības fani vienkārši iemīlēs šo pielāgojamo komplektu ar lieliskām spēles iespējām. Elastīgo apakšmalu var piešūt pie jebkura priekšmeta (adata un diegs nav iekļauti komplektā).
  • Izmērs ir 5 cm2, tāpēc bērniem būs pietiekami daudz vietas, lai izpaustu savu radošumu un parādītu savu stilu, kad un kur viņi vēlas.
  • Jūs varat izrotāt uzreiz. Viegli īstenojamās iedvesmas idejas kastītē ļauj uzreiz sākt veidot, turklāt daudzu flīžu dizains tiek izveidots ātri un vienkārši.
  • Šis LEGO DOTS komplekts paver neierobežotu iespēju radīt. Dekorēšanai gatavā pamatne sniedz iespēju izklaidējoties attīstīt bērnos radošumu un koncentrēšanos.
  • Neierobežota spēle un pašizpausme. LEGO DOTS iepazīstina bērnus ar LEGO spēļu prieku, veidojot un pielāgojot savas rotaslietas, valkājamas vai istabas dekorācijas.
  • Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst visstingrākajiem nozares standartiem uzticama savienojuma nodrošināšanai.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, saspiestas, pagrieztas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41955 LEGO® DOTS Piešujams dekors – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41955 LEGO® DOTS Piešujams dekors.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41955 LEGO® DOTS Piešujams dekors

Kods: 4040101-5642
Svītrkods: 5702017156248
449
749
4,49 €
7,49 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs