+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO Technic Ultimate Car Concept sērija piedāvā kolosālu modeli Ferrari faniem. Ienāc apzinātības pasaulē un atveido klasiski sarkanā Ferrari Daytona SP3 modeļa elementus un hromētos riteņus. Pēc tam izliec to apskatei, lai apbrīnotu leģendāro aizmuguri un izliektās līnijas, kas padara šo 1:8 mērogā veidoto modeli tik īpašu.
Precīzā inženierijas pasaule.
Šis funkcionālais modelis ir precīzs īstā Ferrari atveidojums. Tam ir stūres mehānisms, pārnesumkārba ar 8 secīgiem pārnesumiem un pārslēgšanas lāpstiņām, kā arī V12 dzinējs ar kustīgiem virzuļiem. Gluži kā īstajam superauto, arī šim kolekcionējamajam Ferrari modelim ir uz augšu atveramas "tauriņu spārnu" tipa durvis. Atver pārsegu, zem kura atradīsi unikālu sērijas numuru, ar kuru piekļūt īpašam tiešsaistes saturam.
Izvēlies ainavisku ceļu.
Daļa no LEGO Technic Ultimate Car Concept sērijas — īpaši pieaugušajiem veidotas kolekcijas. Šie sarežģītie modeļi ir radīti par godu dažiem no ekskluzīvākajiem transportlīdzekļiem pasaulē, un šie komplekti būs nepārspējamas dāvanas auto faniem.
  • Superauto modelis pieaugušajiem. Atveido visas Ferrari Daytona SP3 detaļas ar pieaugušajiem paredzēto LEGO Technic būvēšanas komplektu "Ferrari Daytona SP3" (42143).
  • Daļa no LEGO Technic Ultimate Car Concept sērijas. 4. papildinājums šajā superauto modeļu sērijā: šis kolekcionējamo modeļu klāsts ir veidots, iedvesmojoties no dažiem no greznākajiem transportlīdzekļiem pasaulē.
  • Radīts sadarbībā ar Ferrari. Iekļauts stūres mehānisms, V12 dzinējs, pārnesumkārba ar 8 secīgiem pārnesumiem un pārslēgšanas lāpstiņām, uz augšu atveramas "tauriņu spārnu" tipa durvis, noņemams jumts un amortizatori.
  • Dāvana Ferrari faniem. Šis būvējamais superauto modelis ir veidots pieaugušajiem LEGO būvētājiem un Ferrari faniem, un tas piedāvā detalizētu būvēšanas projektu, lai izveidotu apbrīnojamu eksponātu.
  • Radīts apskatei. Iekļauta izrotāta demonstrēšanas pamatne un unikāls sērijas numurs, ar kuru var tiešsaistē piekļūt īpašām balvām un saturam.
  • Izmēri. Šis 1:8 mērogā veidotais superauto modelis ir aptuveni 14 cm augsts, 59 cm garš un 25 cm plats.
  • Kur šis ceļojums tevi aizvedīs? LEGO Technic pasaule piedāvā aizraujošu būvēšanas pieredzi un dažādus modeļus, kas īpaši veidoti pieaugušajiem.
  • Kvalitāte pirmajā vietā. LEGO Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās var droši savienot.
  • Rūpes par drošību. LEGO Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42143_lifestyle-6422c2bd9511d.jpg

Jēgpilna būvēšana ar Ferrari aizrautību

Sniedz jaudu radošumam, būvējot leģendārā superauto elementus ar šo mērogā 1:8 veidoto LEGO Technic Ferrari Daytona SP3.

42143_hero-6422c2daad8a4.jpg

Radīts, lai to iekārotu

Modelis ir aptuveni 59 cm garš, un tam ir precīzi atveidoti elementi, kurus apbrīnot no visām pusēm.

42143_build-6422c2e571487.jpg

Aizraujoša būvēšana Ferrari faniem

Ļaujies aizrautībai un izbaudi būvēšanas procesu, veidojot veltījumu īstam superauto.

42143_inthebox-6422c2f1e706b.jpg

Ar lepnumu izliec apskatei savu Ferrari

Izliec apskatei un apbrīno mērogā 1:8 veidoto modeli, kas ir 4. LEGO Technic Ultimate Car Concept sērijas modelis.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42143 LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3

Kods: 4040101-5917
Svītrkods: 5702017159041
35999
44999
359,99 €
359,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs