+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Vai meklē aizraujošu dāvanu bērniem, kam patīk sacīkšu auto? Šis uzvelkamais auto zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma dod prieku katrā pagriezienā. Vispirms bērni var uzbūvēt LEGO® Technic NEOM McLaren Extreme E Race Car (42166). Tad laiks priecāties un braukt ar auto, izmantojot uzvilkšanas funkciju.

Šis auto iemieso īstā modeļa raksturu un tam ir platas bezceļu riepas, acīm tīkama krāsu palete un autentiski sadarbības partneru logo. Bērni būs sajūsmā, iztēlojoties, kā tas ir – braukt pa tāliem pasaules nostūriem kā īstam Extreme E braucējam. Šis komplekts būs aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai jebkurā citā gadījumā bērniem, kam patīk transportlīdzekļi un rotaļu auto.

LEGO Technic komplekti ietver reālistiskas detaļas, kas aizraujošāveidā iepazīstina mazos LEGO būvētājus ar inženierzinātnēm. Uzdāvini bērniem būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi var tuvināt un grozīt modeļus un sekot līdzi progresam.

  • Uzvelkams auto zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma. Uzdāvini bērniem aizraujošu būvēšanas projektu ar NEOM McLaren Extreme E Race Car rotaļu būvēšanas komplektu ar uzvilkšanas funkciju rotaļām ar auto.
  • Uzvelkams rotaļu auto. Bērni var likt savamLEGO® Technic modelim braukt, izmantojot palaišanas funkciju un iztēlojoties, kā viņi brauc attālās vietās, gluži kā īsti Extreme E braucēji.
  • Platas riepas. Rotaļu auto modelim ir autentiskas detaļas, kas radītas, iedvesmojoties no īstā sacīkšu auto –tostarp bezceļu riepas un sadarbības partneru logo.
  • Auto bērniem. Šis komplekts ir lieliska dāvana dzimšanas dienās un jebkuros citos svētkos zēniem un meitenēm, kam patīk rotaļu transportlīdzekļi un bezceļu auto.
  • Iepazīšanās ar inženierzinātnēm. LEGO® Technic būvējamo modeļu komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātņu pasauli.
  • Izmēri. Komplekts ar 252 detaļām, kur auto modelis ir 8 cm augsts, 18 cm garš un 10 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42166 LEGO® Technic Neom Mclaren Extreme E Race Car

Kods: 4040101-6831
Svītrkods: 5702017583518
2399
2999
23,99 €
29,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs