+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Sacīkšu braucēji to sauc par zonu. Vislabākais sniegums prasa īpašu koncentrēšanos. Nu tev ir laiks ieiet zonā un sakopot tādu pašu fokusu, lai uzbūvētu LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171) modeli no 2023. gada sezonas. Izbaudi gandarījumu sniedzošu būvēšanas procesu, saliekot šī 1:8 mēroga modeļa detaļas. Ar autentiskām dizaina detaļām šis modelis izskatās lieliski no jebkura leņķa, tādēļ vari nosvinēt savu būvēšanas sasniegumu, izliekot to apskatei.

Ietvertas tādas funkcijas kā stūrēšana, ko var kontrolēt ar stūri vai pogu auto virspusē. Noņem motora pārsegu un ieraugi diferenciāli un 6 cilindru dzinēju ar kustīgiem virzuļiem. Modelis ir smalki detalizēts un tam ir atverams spārns, kas radīts, iedvesmojoties no īstā auto DRS. Šis Mercedes F1 auto modeļa būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir lieliska ideja dāvanai sacīkšu faniem, kam patīk aizraujoši LEGO® komplekti.

  • Uzbūvē un izliec apskatei Mercedes F1 auto modeli. Šis LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir autentiski detalizēts kā 2023. gada auto, lai iepriecinātu motosporta fanus.
  • Izmēģini stūrēšanas iekārtu.Iekļautas gludas riepas, kā arī stūrēšanas iekārta, ko var kontrolēt ar stūri vai pogu auto augšpusē.
  • Autentiskas iezīmes un detaļas. Iekļauts diferenciālis un 6 cilindru dzinējs ar kustīgiem virzuļiem, kā arī atverams spārns, kas radīts, iedvesmojoties no īstā auto DRS.
  • Dekors mājām vai birojam. Šim modelim ir autentiskas dizaina detaļas un to var apbrīnot no ikviena leņķa, tāpēc nosvini savu būvēšanas sasniegumu, novietojot to apskatei.
  • Sacīkšu auto dāvanas projekts pieaugušajiem. Šis Mercedes-AMG F1 W14 E Performance komplekts ir gandarījumu nesoša dāvana pieaugušajiem motosporta faniem, kam patīk sarežģīti projekti.
  • 3D būvēšanas instrukcijas. Sagatavojies būvēt kā nekad iepriekš ar lietotni LEGO Builder, kur vari saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, tuvināt un grozīt savu modeli trīs dimensijās.
  • Izmēri. Komplektā ir 1 642 detaļas, modelis ir 13 cm augsts, 63 cm garš un 26 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42171 LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance

Kods: 4040101-6998
Svītrkods: 5702017583563
19920
24900
199,20 €
249,00 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs