+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Rosini iedvesmas pilnas rotaļas par iepirkšanos ar LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas iepirkšanās centra (42604) rotaļlietu komplektu bērniem no 8 gadu vecuma. Šī rotaļlieta ietver 7 personāžus, kas iedvesmos radošām rotaļām un attīstīs bērnu sociālo prasmju attīstību.

Ir daudz, ko atklāt – bērni uzbūvēs trīsstāvīgu iepirkšanās centru ar veikaliem, kas veltīti skaistumkopšanas produktiem, rotaļlietām, videospēlēm, ziediem un āra aprīkojumam. Būvēšana ir tikai sākums! Šajā komplektā ir daudz funkciju, kas rosinās stāstus par draudzību. Bērni palīdzēs varoņiem izpētīt veikalus un izvēlēties mīļākās lietas.

Mazos pircējus iepriecinās reālistiskas iepirkšanās centru detaļas, piemēram, nūdeļu ēstuve, saldējuma kiosks, bankomāts, ūdenskritums un ūdenstilpne. Pagriežot rokturi, bērni var darbināt eskalatorus un nogādāt varoņus no viena stāva uz citu. Centra ārpuse izskatīsies lieliski ikviena bērna istabā. Pagriez to otrādi un atklāj interjera detaļas, kam bērni var viegli piekļūt, lai viegli rotaļātos ar pašu uzbūvēto.

  • Iepirkšanās centra būvēšanas komplekts bērniem no 8 gadu vecuma. Rosini bērnu sociālās attīstības prasmes, ļaujot viņiem priecāties par šo rotaļu iepirkšanās centru, kas ietver 5 dažādus veikalus, 2 kustīgus eskalatorus un 7 varoņus.
  • Funkcionējoši eskalatori. Mazie pircēji var novietot varoņus uz eskalatoriem un pagriezt rokturi, lai palīdzētu tiem pārvietoties starp trim iepirkšanās centra modeļa stāviem.
  • Autentisks iepirkšanās centra dizains. Šim modelim ir detaļas, kas radītas, iedvesmojoties no īstiem iepirkšanās centriem – 5 veikali, nūdeļu ēstuve, saldējuma kiosks, sēdvietu zona, bankomāts, kases aparāti un 2 eskalatori.
  • Iekļauti 7 varoņi. LEGO® personāži Lianna, Alija un Nova, kā arī Liannas mamma Mišela un jaunākā māsa Viktorija, un varoņi Petčs un Irēne.
  • Daudz rotaļu piederumu lomu spēlēm. Šajā LEGO® komplektā ir veikalu preces, tostarp kajaks, binoklis, komiksu grāmatas, austiņas, ziedu pušķi, krāsas, skrituļdēlis, rotaļu trusītis un kosmētika.
  • Dāvana bērniem, kam patīk iepirkšanās. Šis rotaļu komplekts ir lieliska dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, kam patīk doties uz lielveikaliem un lomās izspēlēt draudzību.
  • Aizraujoši būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Atklāj vēl vairāk stāstu par draudzību. Izpēti citus būvēšanas komplektus bērniem (jāiegādājas atsevišķi) LEGO® Friends klāstā meitenēm un zēniem, kam patīk radošas rotaļas.
  • Izmēri. Šajā LEGO® būvēšanas komplektā ar 1 237 detaļām ir uzbūvējams iepirkšanās centrs, kas ir 25 cm augsts, 46 cm plats un 21 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42604 LEGO® Friends Hārtleikas Pilsētas Iepirkšanās Centrs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42604 LEGO® Friends Hārtleikas Pilsētas Iepirkšanās Centrs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42604 LEGO® Friends Hārtleikas Pilsētas Iepirkšanās Centrs

Kods: 4040101-6750
Svītrkods: 5702017589275
11039
13799
110,39 €
137,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs