+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērnus no 4 gadu vecuma sagaida neierobežotas rotaļas, mācoties būvēt ar šo LEGO® ǀ Disney Frozen Elzas ledus pils (43238) būvējamo rotaļlietu. Pils iekšpusē ir virtuve, kamīns, šūpošanās un slīdkalniņa zona, ugunskurs, neliela ledus kanoe laiva un daudz stāstu sākšanas elementu. Iekļautas arī Elzas un Annas LEGO ǀ Disney minilellīšu figūras, kā arī Bruni un ziemeļbriežu mazuļa LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūras.

Šis 4+ komplekts uzlabo bērnu pašpārliecību ar aizraujošu rotaļu pieredzi un ļauj šo prieku pieredzēt arī pieaugušajiem. Sākuma klucītis dod izturīgu pamatni, kur sākt būvēt. Katrā klucīšu paciņā ir personāžs, tādēļ rotaļas sākas ātri, un visu būvēšanas komplektu uzbūvēt līdz galam var vēlāk.

Līdztekus vienkāršām ilustrētas instrukcijām, kas radītas bērniem, kuri vēl mācās lasīt, ir arī intuitīvs būvēšanas piedzīvojums lietotnē LEGO Builder. Bērni var tuvināt un grozīt modeļu trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam. Būvējamais komplekts piepilda bērna aizrautību ar Disney “Ledus sirds” pils būvēšanas rotaļlietām, un tā būs ļoti aizraujoša dāvana.

  • Elzas būvējamā rotaļlieta bērniem no 4 gadu vecuma. Iepriecini meitenes un zēnus ar šo Elzas Ledus pils būvējamo komplektu, kas rosina iztēli, bērniem būvējot un izspēlējot savus Ledus sirds pasaku stāstus.
  • Uzbūvējams pils rotaļu komplekts. Šajā Disney Frozen būvēšanas komplektā ir filmas Ledus sirds iedvesmota pils, Elzas un Annas LEGO® ǀ Disney minilellīšu figūras, Bruni un ziemeļbriežu mazuļa LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūras.
  • Daudz īpašību. Pilij ir arī deju grīda, kas griežas, ugunskura un dzīvnieku ēdināšanas zonas, kā arī rotaļu zonā ir šūpoles un slīdkalniņš, un atverama dārgumu lāde.
  • Stāstu sākšanas elementi. Šis LEGO® būvniecības komplekts ļauj Disney faniem pielietot iztēli, lai izspēlētu mājīgu zefīru cepšanas ainu pie ugunskura, vai lai veidotu jaunus stāstus un piedzīvojumus.
  • Dzimšanas dienas dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Aizraujoša dzimšanas dienas vai Ziemassvētku dāvana rotaļu iesākšanai meitenēm, zēniem un Disney faniem, kam patīk neierobežotas rotaļu iespējas.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder rāda mazajiem ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Nostiprini noderīgas prasmes.Ar Elzas un Annas LEGO® ǀ Disney Frozen minilellītes figūrām, 2 LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūrām un 3 dažādām zonām šis komplekts rosina rotaļas un attīsta dzīvē noderīgas prasmes.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 163 detaļas, un uzbūvējamās rotaļu pils modelis ir 26 cm augsts, 21 cm plats un 9 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43238 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Pils – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43238 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Pils.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43238 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Pils

Kods: 4040101-6832
Svītrkods: 5702017584898
2649
5299
52,99 €
26,49 €
- Cena, pērkot kā otro preci, ja pirmās preces cena ir vienāda vai augstāka
-50% otrai vienādas vai zemākās cenas precei ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs