+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Aizrauj un izklaidē Disney Princess fanus un bērnus no 6 gadu vecuma ar šo detalizēto LEGO® ǀ Disney Princess būvēšanas rotaļu komplektu "Disney Princess Piedzīvojums tirgū" (43246). Kārbā ir 4 uzbūvējamas rotaļu ēkas, no kurām vienā ir neliela uzglabāšanas vieta un neliels modelis ar puķupodu, soliņu un strūklaku. Iekļautas arī Tiānas, Auroras, Pelnrušķītes un Arielas LEGO ǀ Disney minilellīšu figūras, kā arī 2 gredzeni ar 4 dekorācijām, ko var atkārtoti mainīt. Bērni var radīt piedzīvojumu tirgū un tad lomās izspēlēt bezgalīgi daudz stāstus, vai izdomāt jaunus bēgšanas stāstus ar daudziem rotaļu sākšanas elementiem.

Šis uzbūvējamais Disney dāvanas rotaļu komplekts palīdz rosināt bērnu pašpārliecību un iedvesmo radošām spēlēm. Bērni un pieaugušie var priecāties par detalizētajām ēkām, kuru krāsas piestāv personāžu tērpiem. Bērni var gūt arī vieglu un intuitīvu rotaļu pieredzi ar lietotni LEGO Builder. Tajā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Būvējams Disney Princess rotaļu komplekts bērniem no 6 gadu vecuma. Iedvesmo meitenes un zēnus ar šo Disney Princess piedzīvojumu tirgū un rosini bērnu iztēles, izspēlējot pašiem savus fantāzijas stāstus.
  • Radošas iespējas. Iekļautas 4 ēkas, mazāka zona ar puķupodu, soliņu un strūklaku, kā arī Arielas, Auroras, Pelnrušķītes un Tiānas LEGO® ǀ Disney Princess minilellīšu figūras.
  • Radošas detaļas. Uz Tiānas restorāna ir vieta, kur glabāt gredzenus un dekorācijas, un uz dārgumu veikala ir uzbūvējama rotaļu lāde ar dārgumiem.
  • Ievēlies vēlēšanos. Šis aizraujošais LEGO® būvēšanas komplekts ļauj faniem pielietot iztēli, lai piedzīvotu tādus Disney Princess piedzīvojumus kā ievēlēšanos, iemetot strūklakā monētu un ēdot siltu bulciņu.
  • Disney dāvana bērniem un faniem no 6 gadu vecuma. Šis būvēšanas komplekts piedāvā dažādas detaļas uz katras ēkas un 4 Disney Princess personāžus, un tā ir lieliska dāvana bērniem īpašā brīdī.
  • Palīdzīga roka. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Pilnveido prasmes. Ar 4 LEGO® ǀ Disney Princess minilellīšu figūrām un 4 detalizētiem modeļiem šisbūvēšanas komplekts rosina radošas rotaļas un palīdz attīstīt dzīvē noderīgas prasmes.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 817 detaļas, un tas ietver uzbūvējamu pils restorānu, kas ir 12 cm augsts, 15 cm plats un 11 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43246 LEGO® Disney Princess Disney Princess Piedzīvojums Tirgū – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43246 LEGO® Disney Princess Disney Princess Piedzīvojums Tirgū.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43246 LEGO® Disney Princess Disney Princess Piedzīvojums Tirgū

Kods: 4040101-6770
Svītrkods: 5702017584935
5999
11999
119,99 €
59,99 €
- Cena, pērkot kā otro preci, ja pirmās preces cena ir vienāda vai augstāka
-50% otrai vienādas vai zemākās cenas precei ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs