+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini vecākus bērnus un Lilo un Stiča fanus no 9 gadu vecuma ar šo LEGO® ǀ Disney Stiča (43249) būvējamo rotaļu un apskates komplektu, kurā ir Stiča personāžs. Nelabojamajam citplanētietim no slavenās Disney filmas, kas ģērbies Havaju stila kreklā, ir kustīgas ausis un grozāma galva, uzbūvējams saldējuma konuss, ko personāžs var turēt, un uzbūvējama puķe, ko pievienot vai noņemt.

Šis būvējamais komplekts bērniem izskatās lieliski ikvienā telpā un ir aizraujoša Disney dāvana vecākiem bērniem un filmas faniem, kuru ir aizraujoši būvēt. Gan bērni, gan pieaugušie fani novērtēs būvējamās rotaļlietas detaļas, kas ļauj viņiem būvēt un rotaļāties ar leģendāro personāžu kopā. Bērni var izbaudīt arī vieglu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder, kurā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • Disney Lilo un Stiča būvēšanas komplekts bērniem. Uzbūvējams LEGO® ǀ Disney Stičs meitenēm un zēniem no 9 gadu vecuma, kas rosina iztēli, bērniem būvējot modeli un tad rotaļājoties ar to, un izliekot to apskatei.
  • Disney personāžs Stičs. Šajā radošajā LEGO® būvēšanas komplektā ir apskatei izliekams modelis no filmas “Lilo un Stičs”, uzbūvējams saldējuma konuss un zieds, ko var izmantot varoņa rotāšanai.
  • Kustīgas daļas. Stiča modelim ir ausis, ko var palocīt uz augšu vai uz leju, un grozāma galva ar vietu dekoratīvajai puķei, kā arī roka, kas var turēt no klucīšiem uzbūvēto saldējuma konusu.
  • Aizraujošs apskates objekts. Uzbūvē Stiču viņa Havaju stila kreklā, izrotā ar saldējuma konusu un ziedu, regulē viņa galvu un ausis dažādās pozīcijās, lai izrādītu jaunas sejas izteiksmes, un izliec viņu apskatei.
  • Disney dāvana bērniem. Būvējams rotaļu komplekts, kurā ir Disney personāžs ar funkcijām un piederumiem, kas to padara par lielisku dāvanu, ar ko dalīties skolā vai mājās, filmas faniem, meitenēm un zēniem no 9 gadu vecuma.
  • Labs palīgs. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Paplašiniet dzīvē noderīgas prasmes. Ar uzbūvējamu LEGO® ǀ Disney personāžu, piederumiem un funkcijām, kas apskates objektu izceļ, šī būvējamā rotaļlieta bērniem palīdz attīstīt noderīgas prasmes caur prieku.
  • Izmēri. Šajā LEGO® būvēšanas komplektā ir 730 detaļas, un tas ietver uzbūvējamu personāžu, kas ir 20 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43249 LEGO® Disney™ Specials Stičs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43249 LEGO® Disney™ Specials Stičs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43249 LEGO® Disney™ Specials Stičs

Kods: 4040101-6963
Svītrkods: 5702017583624
3949
7899
78,99 €
39,49 €
- Cena, pērkot kā otro preci, ja pirmās preces cena ir vienāda vai augstāka
-50% otrai vienādas vai zemākās cenas precei ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs