+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Spraigi ugunsdzēsēju piedzīvojumi ir tepat aiz stūra ar LEGO City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis" (60373), kurā iekļauts interesants rotaļu ugunsdzēsēju kuģis un ātrgaitas laiva. Bērni var raidīt LEGO ūdens elementus no kuģa liesmu slāpētāja un ugunsdzēsēja reaktīvā pacēlāja, lai nodzēstu LEGO liesmas. Pievieno 3 minifigūras, un jautrība var sākties.
Digitāli būvēšanas prieki bērniem no 5 gadu vecuma
Šajā LEGO būvēšanas komplektā iekļauta pakāpeniska drukātā būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt katru modeli no visiem leņķiem.
Ieved bērnus notikumu centrā
LEGO City rotaļu komplekti piedāvā aizraujošu būvēšanu un rotaļas: tajos ir detalizētas ēkas, reālistiski transportlīdzekļi un jautri tēli, kas rosina iztēles bagātus, spraigus rotaļu piedzīvojumus.
  • Rotaļu ugunsdzēsēju kuģis. Tevi jau gaida daudzas piedzīvojumu stundas ar šo LEGO City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis" (60373).
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu ugunsdzēsēju kuģi un ātrgaitas laivu, kā arī 4 minifigūras ar interesantiem piederumiem, kuru vidū ir ugunsdzēsēju reaktīvais pacēlājs.
  • Funkcijas un iespējas. Bērni var raidīt LEGO ūdens elementus no ugunsdzēsēju kuģa liesmu slāpētāja un ugunsdzēsēju reaktīvā pacēlāja.
  • Dāvana jebkurādzīves situācijā. Pasniedz šo komplektu kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu bērniem no 5 gadu vecuma, kuriem patīk aizraujošas rotaļlietas.
  • Izmēri. Ugunsdzēsēju-glābēju kuģa aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, garums 23 cm, platums 7 cm
  • Baterijas nav nepieciešamas. Komplekta "Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis" dzinējspēks ir bērnu iztēle.
  • Iekļauta interaktīva digitāla būvēšanas pamācība. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šī komplekta modeļus no visām pusēm.
  • Bērnu radošo iemaņu attīstīšana. Bērni gūst pārliecību par sevi un pilnveido dzīvē noderīgas prasmes, rotaļājoties ar LEGO atsevišķi vai kopā ar draugiem.
  • Uzmanības centrā — kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60373_lifestyle-6421a22cef7f2.jpg

Ugunsdzēsēju piedzīvojumu rotaļu komplekts

Iepriecini savu mazo varoni ar jautru rotaļu komplektu, kas piedāvā iedvesmojošas detaļas rotaļām par ugunsdzēšanu.

60373_hero-6421a23536451.jpg

Būvē, rotaļājies un mācies

LEGO City rotaļu komplekti palīdz izzināt pasauli caur radošām rotaļām, attēlojot dzīvi jautrā un aizraujošā veidā.

60373_build-6421a2481b158.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl vairāk jautrām rotaļu iespējām.

60373_inthebox-6421a25e84505.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60373 LEGO® City Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60373 LEGO® City Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60373 LEGO® City Ugunsdzēsēju-glābēju kuģis

Kods: 4040101-6029
Svītrkods: 5702017416335
1519
1999
15,19 €
15,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs