+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedarbini bērnu iztēli ar šo spraigiem piedzīvojumiem paredzēto rotaļu komplektu. LEGO City komplektā "Policijas motocikla pakaļdzīšanās automašīnai" (60392) iekļauts rotaļu policijas pakaļdzīšanās motocikls un noziedznieka bēgšanas sporta auto. Pievieno policista un noziedznieka minifigūru, rotaļu baknoti un iztēles devu, un var sākties stundām ilgā jautrība ar noziedznieka vajāšanu.

Priekus papildina interaktīva digitālā būvēšanas pamācība

Šajā komplektā bērniem no 5 gadu vecuma iekļautapakāpeniska drukātā būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — interaktīva būvēšanas pamācība, kas padara būvēšanu vēl jautrāku ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt katru modeli no visiem leņķiem.

Rotaļlietas iztēli rosinošām spēlēm

LEGO City rotaļu komplekti ieved bērnus pašā notikumu centrā, kur stāstus var izdomāt viņi paši, un tajos ir detalizētas ēkas, lieliski transportlīdzekļi un iedvesmojoši tēli, kas rosina iztēles bagātas, atklātas lomu spēles.

  • Policijas pakaļdzīšanās rotaļlieta bērniem no 5 gadu vecuma. Šis LEGO City rotaļu komplekts "Policijas motocikla pakaļdzīšanās automašīnai" (60392) gādās par noziedznieku vajāšanas piedzīvojumiem daudzu stundu garumā.
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu policijas pakaļdzīšanās motociklu un noziedznieka bēgšanas sporta auto, kā arī braucošā policista un noziedznieka minifigūras.
  • Funkcijas un iespējas. Bērni var piestiprināt rotaļu minifigūru rokudzelžus pie policijas motocikla.
  • Jautra dāvana dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā. Šis LEGO City policijas rotaļu komplekts ir paredzēts bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk interesantas rotaļlietas lomu spēlēm.
  • Izmēri. Rotaļu sporta auto aptuvenie izmēri: augstums 4 cm, garums 10 cm, platums 5 cm
  • Interesanti LEGO piederumi. Iekļauta rotaļu banknote un rokudzelži
  • Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas instrukcijas. Būvēšanas procesā izmantojot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, bērni var tuvināt, pagriezt un vizualizēt modeļus.
  • Pasaules iepazīšana rotaļājoties. LEGO City rotaļu komplekti veidoti tā, lai radošas rotaļas palīdzētu pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60392_lifestyle-64227e4e73120.jpg

LEGO City policijas pakaļdzīšanās rotaļu komplekts

Jautrs policijas rotaļu komplekts, kurā iekļauts rotaļu policijas motocikls un auto, noziedznieka un policista minifigūras.

60392_hero-64227e6265172.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadiem

Jautra būvēšanas pieredze pirms nebeidzamiem noziedznieku ķeršanas piedzīvojumiem.

60392_build-64227e6e4a27d.jpg

Lieliska ideja dāvanai

Dāvini šo komplektu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem, kuriem patīk aizraujošas lomu spēles.

60392_inthebox-64227e794f186.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt un savienot

Komplektu var savienot ar citiem LEGO City komplektiem (komplekti jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60392 LEGO® City Policijas motocikla pakaļdzīšanās automašīnai – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60392 LEGO® City Policijas motocikla pakaļdzīšanās automašīnai.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60392 LEGO® City Policijas motocikla pakaļdzīšanās automašīnai

Kods: 4040101-6043
Svītrkods: 5702017416571
799
999
7,99 €
7,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs