+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Rotaļu sacīkšu auto fani var izbaudīt bezgalīgus piedzīvojumus ar šo LEGO® City Gokartu un sacīkšu braucēju (60400) rotaļu transportlīdzekļu komplektu bērniem no 5 gadu vecuma. Mazie sacīkšu braucēji var izvēlēties vienu no divām braucēju minifigūrām un izspēlēt aizraujošas sacīkstes ar oranžo un tirkīzzilo mini gokartu.

Šis rotaļu gokartu sacīkšu komplekts ir aizraujoša dāvana bērniem un ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un pakāpeniskas instrukcijas LEGO Builder lietotnē. Ar šo digitālo būvēšanas palīgu bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, no visiem leņķiem. Lietotne ļaus viņiem arī sekot līdzi būvēšanas progresam, kā arī izpētīt un saglabāt virtuālos rotaļu komplektus.

Bērni uzaug, vērojot aizraujošus transportlīdzekļus un iekārtas. Ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem viņi var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmos brīvām, neierobežotām rotaļām.

  • Rotaļu gokartu sacīkšu komplekts. Tevi sagaida praktiski piedzīvojumi ar LEGO® City Gokartu un sacīkšu braucēju būvēšanas komplektu bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Kas ir šajā rotaļu komplektā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu tirkīzzilu un oranžu gokartu, kā arī divas braucēju minifigūras un uzvarētāja trofejas elements.
  • Iztēles bagātas rotaļas. Ieliec LEGO® gokartu vadītāju minifigūras kabīnēs un atklāj radošu rotaļu un stāstu veidošanas pasauli.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder.
  • Vai meklē aizraujošu dāvanu bērniem no 5 gadu vecuma? Pārsteidz savu mīļāko gokartu fanu, uzdāvinot šo komplektu dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat.
  • Piedzīvojumi bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo mini gokartu sacīkšu komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Padari mācīšanos jautru. LEGO® City būvēšanas rotaļlietas palīdz bērniem attīstīt pārliecību par sevi un dzīvē noderīgas prasmes ar atvērtām un radošām rotaļām.
  • LEGO® City rotaļlietas rotaļām un apskatei. Katrs gokarta modelis šajā rotaļu komplektā ar 99 detaļām ir 3 cm augsts, 8 cm garš un 4 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60400 LEGO® City Gokarti Un Sacīkšu Braucēji – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60400 LEGO® City Gokarti Un Sacīkšu Braucēji.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60400 LEGO® City Gokarti Un Sacīkšu Braucēji

Kods: 4040101-6772
Svītrkods: 5702017566733
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs