+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Šis LEGO® City Burgeru kravas auto (60404) rotaļu komplekts bērniem no 5 gadu vecuma ir dāvaniņa, ar ko iepriecināt mazos ar plašu iztēli. Tas ietver milzu burgeru, pārvietojamu ātrās ēdināšanas vietu, ko var atvienot no auto, kā arī detalizētu ēdiena gatavošanas vietu, garšvielas un atveramu lūku, caur kuru parādīt zīmi ar liesmā grilētu burgeru. Komplektā ir iekļauta arī pārdevēja minifigūra un pircēja minifigūra ar dzirdes aparātu.

LEGO City Burgeru kravas auto būvēšanas instrukcijas atradīsi kārbā. Kā arī vari apmeklēt lietotni LEGO Builder, kur bērni var izpētīt un saglabāt komplektus, sekot līdzi savam būvēšanas progresam un būvējot tuvināt un grozīt modeļus no visiem leņķiem.

LEGO City būvēšanas komplekti dod bērniem piedzīvojumus ar reālistiskiem modeļiem un aizraujošiem varoņiem, kas iedvesmo neierobežotām, iztēles bagātām rotaļām. Komplektus var dāvināt un apvienot ar citiem (jāiegādājas atsevišķi), lai radītu rotaļu iespējām pilnu pasauli.

  • Rotaļu ēdiena kravas auto. Ātro uzkodu pasniegšana ir bērnu spēlīte šajā LEGO® City Burgeru kravas auto būvēšanas komplektā bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Kas ir šajā rotaļu transportlīdzekļa būvēšanas komplektā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu burgeru kravas auto ar pārdevēja minifigūru un pircēja minifigūru ar dzirdes aparātu, kā arī LEGO® garšvielu aksesuāri.
  • Rotaļlietu komplekts radošiem bērniem. Bērni var atvērt lūku, kur izlikt apskatei izkārtni ar burgeru, un noņemt jumtu, lai apkalpotu klientus no ēdiena auto gatavošanas zonas.
  • Saistošs rotaļlietas būvēšanas komplekts ar interaktīvu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Aizraujoša dāvana ikvienam gadījumam. Šis būvēšanas komplekts būs aizraujošs pārsteigums zēniem un meitenēm no 5 gadu vecuma.
  • Esi laipni lūgts radošas iztēles rotaļu pasaulē. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Kad pacelta izkārtne, šis rotaļu burgeru auto ar 194 detaļām ir 10 cm augsts, 12 cm garš un 7 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60404 LEGO® City Burgeru Kravas Auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60404 LEGO® City Burgeru Kravas Auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60404 LEGO® City Burgeru Kravas Auto

Kods: 4040101-6776
Svītrkods: 5702017567471
1399
1999
13,99 €
19,99 €
-30% noteiktām LEGO precēm ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs