+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Šī ir iespaidīga ugunsdzēsēju rotaļlieta bērniem no 6 gadu vecuma. LEGO® City Ugunsdzēsēju glābšanas lidmašīna (60413) ar reālistiskām funkcijām, tostarp ūdens izmešanas funkciju un 2 ūdens elementu palaidējiem. Šai lidmašīnai ar diviem dzinējiem ir arī atveramas aizmugurējās kravas durvis, kā arī dubultā pilota kabīne, un pilota, ugunsdzēšanas operatora un ugunsdzēsēja ar reaktīvo pacēlāju minifigūras, kā arī ugunsgrēka aina spraigai spēlei.

Šis ārkārtas glābšanas rotaļlietu komplekts ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un 3D soli pa solim instrukcijas lietotnē LEGO Builder. Tajā bērni būvēšanas laikā var tuvināt un grozīt modeļus no visām pusēm.

LEGO City Ugunsdzēsēju rotaļu komplekti piedāvā detalizētas, zemes, gaisa un ūdens rotaļlietas iztēles bagātām rotaļām bez robežām. Bērni var pievienot šo rotaļu ugunsdzēsēju lidmašīnu citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem.

  • Rotaļu ugunsdzēsēju glābšanas lidmašīna. Šī LEGO® City Ugunsdzēsēju glābšanas lidmašīna ir aprīkota ar daudzām funkcijām reālistiskām ugunsdzēšanas rotaļām bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Kas ir kastītē? Šim ārkārtas glābšanas rotaļu komplektam ir viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu ugunsdzēsēju lidmašīnu un mežu ugunsgrēka ainu, kā arī pilota, ugunsdzēšanas operatora un ugunsdzēsēja ar reaktīvo pacēlāju minifigūras.
  • Funkcijas lomu spēlēm. Bērni var darbināt rotaļu lidmašīnas ūdens izmešanas funkciju un ūdens elementu palaidējus, kā arī izspēlēt futūristiskus ugunsdzēšanas stāstus ar reaktīvā pacēlāja minifigūru.
  • Būvējama ugunsdzēsēju lidmašīnas rotaļlieta ar digitālu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvinātun grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un izpētīt un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Jautra dāvana rotaļu lidmašīnu faniem. Pasniedz zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma šo rotaļu komplektu kā dāvanu svētkos vai dzimšanas dienā.
  • Radošas rotaļas bez robežām. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu plašajaiiztēlei — ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 478 detaļas, un lidaparāta modelis ir 12 cm augsts, 33 cm garš un 34 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60413 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Lidmašīna – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60413 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Lidmašīna.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60413 LEGO® City Ugunsdzēsēju Glābšanas Lidmašīna

Kods: 4040101-6782
Svītrkods: 5702017582955
5439
6799
54,39 €
67,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs