+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Ar šo LEGO® City rotaļlietu komplektu "Kosmosa pētnieks-visurgājējs un citplanētiešu dzīve" (60431), kas paredzēts bērniem no 6 gadu vecuma, ir pavisam viegli pārvietoties pa jaunām pasaulēm. Izturīgais kosmosa izpētes transportlīdzeklis ir aprīkots ar 6 lielām riepām un uzlabotu piekari, lai spētu pārvietoties pa akmeņainu planētas apvidu. Bērni var pievienoties apkalpei, kad viņi pēta planētas virsmu un atklāj dīvainus geizerus, kas rada tvaika strūklu, un citplanētiešu dzīvi. Šajā jautrajā komplektā ir 2 apkalpes minifigūras, kā arī robota un citplanētiešu figūras.

Aizved savu kosmosa pētnieku aizraujošā piedzīvojumā! Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagrieztmodeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un izpētīt jaunus LEGO būvēšanas komplektus.

LEGO City kosmosa rotaļlietas ir lieliska dāvana jebkurā situācijā, tās iekļauj reālistiskus transportlīdzekļus, detalizētas konstrukcijas un iedvesmojošus tēlu s, kas apvieno fantāziju un realitāti, lai radoši rotaļātos bez robežām. Bērni var pievienot šo kosmosa pētniecības rotaļu komplektu citiem no LEGO City kosmosa komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi), lai piedzīvotu vairāk spraigu piedzīvojumu.

  • Rotaļu kosmosa pētnieks-visurgājējs. Pacel bērnu radošumu jaunā līmenī ar šo LEGO® City komplektu "Kosmosa pētnieks-visurgājējs un citplanētiešu dzīve" būvēšanai un rotaļām bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Kas ir kastītē? Šis kosmosa pētniecības rotaļubūvēšanas komplekts iekļauj visu, kas bērniem nepieciešams, lai radītu kosmosa izpētes kuģi, geizera ainu, 2 apkalpes minifigūras un robota un citplanētieša darbības figūras.
  • Futūristiska kosmosa iekārta iztēles bagātām rotaļām. Kosmosa pētnieka-visurgājēja modelis ir aprīkots ar kabīni 2 cilvēkiem un tam ir 6 riteņi ar lielām riepām un uzlabotu piekari citplanētiešu planētu šķērsošanai.
  • Digitāla būvēšanas pamācība. Aizved savu kosmosa entuziastu jautrā būvēšanas piedzīvojumā ar 3D lietotni LEGO® Builder, kurā būvēšanas laikā bērni var apskatīt modeļus no visām pusēm.
  • Jautra dāvana kosmosa faniem. Pasniedz šo rotaļu komplektu kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu kosmosa entuziastiem no 6 gadu vecuma.
  • Atklāj vairāk LEGO® rotaļu komplektu arkosmosa tematiku. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo komplektu citiem komplektiem no LEGO City kosmosa klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Bezgalīgas rotaļas — LEGO® City kosmosa rotaļu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi, detalizētas struktūras un iedvesmojoši tēli, kas sapludina fantāziju un realitāti iztēles bagātām rotaļām bez robežām.
  • Izmēri. Kosmosa visurgājējs šajā komplektā ar 311 detaļām ir vairāk nekā 10 cm augsts, 22 cm garš un 13 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60431 LEGO® City Kosmosa Pētnieks-Visurgājējs Un Citplanētiešu Dzīve – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60431 LEGO® City Kosmosa Pētnieks-Visurgājējs Un Citplanētiešu Dzīve.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60431 LEGO® City Kosmosa Pētnieks-Visurgājējs Un Citplanētiešu Dzīve

Kods: 4040101-6833
Svītrkods: 5702017588216
2559
3199
25,59 €
31,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs