+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Lec piedzīvojumos ar šo Vardes Mario spēju komplektu! Papildini aizraujošo, uzbūvēto LEGO® Super Mario™ līmeni ar ziliem ūdens klucīšiem un ūdensrozēm. Ietērp savu LEGO® Mario™ (figūra nav iekļauta) vardes tērpā. Pēc tam saņem papildu monētas, lecot un šļakstoties pa spēles līmeni!

Ar šo Vardes Mario spēju komplektu (71392) fani var savas LEGO® Super Mario™ rotaļu iespējas papildināt ar lēkšanas un šļakstīšanās prieku. Iekļauts interaktīvs vardes tērps LEGO® Mario™ figūrai (figūra nav iekļauta), kas sniedz spēlētājam iespēju nopelnīt papildu digitālās monētas par figūras veiktajiem lēcieniem un aktivizē šļakstīšanās skaņas katru reizi, kad figūra piezemējas. Šis komplekts būs lieliska dāvana moderniem bērniem, kuriem jau ir LEGO Super Mario sākuma maršruta komplekts 71360 ar LEGO Mario vai komplekts 71387 ar LEGO® Luigi™ figūru.

Uzbūvē un rotaļājies! Šī LEGO komplekta būvēšanas instrukcijas ir pieejamas gan iepakojumā, gan bezmaksas lietotnē LEGO Super Mario. Lietotnē pieejams arī drošs forums, kurā bērni var dalīties ar idejām, un padomi radošai būvēšanai un rotaļām.

Īsti Super Mario piedzīvojumi. Kolekcionējamie LEGO Super Mario rotaļu komplekti ienes leģendāro Super Mario tēlu reālajā pasaulē. Ar sākuma maršrutu, paplašinājuma maršrutiem un spēju komplektiem fani var veidot paši savus izaicinošos līmeņus spēlei vienatnē vai kopā ar citiem.

  •  Ar šo Vardes Mario spēju komplektu (71392), kurā iekļauts interaktīvs tērps LEGO® Mario™ (figūra nav iekļauta), fani var LEGO® Super Mario™ līmeņus papildināt ar lēcieniem un šļakstiem.
  •  Šis no klucīšiem būvētais piederums ir piemērots LEGO® Mario™ figūrai no komplekta "Piedzīvojumi ar Mario: sākuma maršruts" (71360) vai LEGO® Luigi™ figūrai no komplekta "Piedzīvojumi ar Luigi: sākuma maršruts" (71387).
  •  Kad LEGO® Mario™ ir tērpts šajā tērpā, spēlētājs saņem papildu digitālās monētas, ja figūra lec kā varde, un katru reizi, kad tā piezemējas, tiek aktivizētas šļakstu skaņas.
  •  Komplektā ir iekļauti arī ūdensrožu un zila “ūdens” LEGO® elementi, ar kuriem var papildināt bērna uzbūvēto līmeni, un tam ir pievienotas ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs bērniem būvēt patstāvīgi.
  •  Arī bezmaksas lietotnē LEGO® Super Mario™ ir pieejamas būvēšanas instrukcijas, iedvesma dažādiem būvēšanas un rotaļu veidiem un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Šī kolekcionējamā būvēšanas rotaļlieta būs jauka dzimšanas dienas vai svētku dāvana radošiem bērniem no 6 gadu vecuma, lai viņi varētu pielāgot savus LEGO® Super Mario™ sākuma maršruta un paplašinājuma maršrutu komplektus.
  •  Sākuma maršrutus un paplašinājuma maršrutus var papildināt arī ar citiem LEGO® Super Mario™ spēju komplektiem, piemēram, Bites Mario spēju komplektu (71393).
  •  Kolosālie LEGO® Super Mario™ rotaļu komplekti pārnes leģendāros Super Mario tēlus reālajā pasaulē un piedāvā faniem plašu iespēju klāstu, kas ļauj paplašināt, pārbūvēt un radīt savus unikālos līmeņus spēlei vienatnē vai kopā ar citiem.
  •  Jau kopš 1958. gada LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tie būtu viegli un droši savienojami.
  •  LEGO® detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER MARIO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71392 LEGO® Super Mario Vardes Mario spēju komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71392 LEGO® Super Mario Vardes Mario spēju komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71392 LEGO® Super Mario Vardes Mario spēju komplekts

Kods: 4040101-5187
Svītrkods: 5702016912814
909
1299
9,09 €
12,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs