+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var izspēlēt piedzīvojumu pilnas cīņu ainas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising 2. sezonas ar šo Jay robotu cīņas komplekta (71805) piedzīvojumu rotaļlietu. Šī būvējamā rotaļlieta bērniem ietver aizraujošu robota figūru ar kustīgām rokām, kājām un torsu, kas tur lielu, zeltainu zobenu un var šaut ar abām tā šautenēm.

Šajā nindzju rotaļlietā ir 4 NINJAGO minifigūras un daudz piederumu. Jay ir bruņots ar zelta zobenu un Meistara Lloyd minifigūrai ir 2 zelta katanas zobeni. Vilka maskas kareivim uz katras rokas ir gari nagi, un Vilka maskas sargam ir stops.

Pārējais LEGO NINJAGO uzbūvējamo nindzju rotaļlietu klāsts bērniem ietver pūķus, transportlīdzekļus un tempļus, lai fani varētu lomās izspēlēt piedzīvojumus ar saviem varoņiem. Katru rotaļlietu komplektu var uzbūvēt ar lietotni LEGO Builder, kas tevi un bērnus pavada vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tuvini un grozi modeļus trīs dimensijās, saglabā komplektus un seko līdzi savam progresam.

  • Piedzīvojumiem pilns robota tērps bērniem. Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var izspēlēt cīņas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising 2. sezonas ar Jay robotu cīņas komplekta rotaļlietu.
  • Kustīga robota figūra. Robota tērpam ir kustīgas rokas, kājas un krūtis, tas tur lielu zelta zobenu un var šaut ar diviem šaujamieročiem.
  • 4 NINJAGO® minifigūras. Šajā nindzju būvēšanas rotaļlietā ir Jay, unikāla meistara Lloyd minifigūra, Vilka maskas nagu kareivis un Vilka maskas sargs spraigiem lomu piedzīvojumiem.
  • Ieroču aksesuāri. Jay ir bruņots ar zelta zobenu, Meistaram Lloyd ir 2 zelta katanu piederumi, un Vilka maskas sargam ir stopa piederums.
  • Dāvana par nindzju tematiku. Šis piedzīvojumu komplekts piedāvā aizraujošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi, un tā ir dāvanas ideja bērniem, kuri ir pelnījuši negaidītu pārsteigumu.
  • Plašāki nindzju piedzīvojumi. Meklē vēl LEGO® NINJAGO® rotaļlietas (komplekti jāiegādājas atsevišķi) ar robotu piedzīvojumu figūrām.
  • Nindzju rotaļlietu pasaule. LEGO® NINJAGO® komplekti ietver pūķus, transportlīdzekļus un tempļus, un ļauj bērniem nokļūt fantāzijas piedzīvojumu pasaulē pie nindzju varoņiem.
  • Izmēri. Šī LEGO® būvēšanas rotaļlieta ar 78 detaļām ietver robota tērpa rotaļlietu, kas ir 8 cm augsta.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71805 LEGO® Ninjago Jay Robotu Cīņas Komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71805 LEGO® Ninjago Jay Robotu Cīņas Komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71805 LEGO® Ninjago Jay Robotu Cīņas Komplekts

Kods: 4040101-6805
Svītrkods: 5702017565552
799
999
7,99 €
9,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs